Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk miért csak a műnőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csak a műnőket veszik emberszámba?

Figyelt kérdés
17/l vagyok és azt tapasztaltam nem csak a saját esetemben h meg sem nézik azokat akik nem olyanok h van rajtuk egy kiló vakolat meg macás ruhák meg a hajuk mindig rendben van.Pedig sok ilyen p.i.cs.á.s csajtól természetesen jobban nézek ki rájuk úgy nem lehet rájuk nézni se még is sokak szerint ez a "nőies" és aki nem ilyen azt nem értékelik.Miért kell egy lánynak már tini korától m.ű.p.i.n.á.nak lennie ahoz h észrevegyék?Mert nekem nem fekszik és soha nem is leszek ilyen nem ilyen a stílusom.Aki természetes meg egy kicsit fiatalabbnak nézki a korától meg nem a "jajj szétment a hajam" tipus azt lenézik.Hiába mondják h nem ígyvan. Még a nem olyan jól kinéző fiúknak is akkora pofájuk meg jobbnak hiszik magukat mint egy egyébként csinos csak korától kicsit fiatalabbnak kinéző természetes csaj.Nem látnak át a női praktikákon utána meg sírnak h nincs barátnőjük de nem mernek olyan csajt megkörnyékezni aki kicsit más és nem csinál magából m.ű.p.i.n.á.t.Már azt is megkaptam egy idióta hájas mamakedvence fiúosztálytársamtól egyszer h "nem vagyok nő"mert nem vagyok ilyen és jobban futok mint ő sőt több fekvőt is csinálok mert a hájas testével ő kb:kinyom 5-öt ezért én nem vagyok nőies.Az egyik p.i.cs.a.az osztályomból meg vele értett egyet.Egyébként kiközösített is vagyok.Miért mindenkinek ultragyenge m.ű.p.i.n.á.n.a.k kell lennie nehogy megsértse szegény fiúk önbecsülését?Mert egy fíúra nálunk mindig azt mondják h férfuas akkor is ha puhány "mert férfias egy kis pocak" ha izmos akkor meg azért és már totál el van velük szállva a ló.De én nem vagyok nőies mert tiniként úgy gondolom h vannak fontosabb dolgok is attól h h nézek ki meg nem kelek egy órával előbb egy kiló vakolatot kenni magamra meg a hajam "megcsinálni".
2011. jan. 30. 13:07
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
jah amugy én vagyok az előző meg akinek válaszoltál az is!!! :)
2011. jan. 30. 15:29
 22/35 anonim ***** válasza:
15:28 Ez nem teljesen igaz, én egy időben még csúnya lányoknál is próbálkoztam, de csúnya fiú nekik se kell, inkább maradnak egyedül. Most már nem próbálkozom senkinél, mert felesleges.
2011. jan. 30. 15:37
 23/35 anonim ***** válasza:
Nem néhány szó alapján mondtam rád, hogy alpári vagy, hanem az alapján, ahogyan fogalmazol. Félreértés ne essék, nem állt szándékomban megbántani téged, csupán felhívtam egy hibára a figyelmed, ami alapján visszataszító lehetsz egyes emberek szemében. Nem áll kötelességedben jópofizni azokkal, akik antipatikusak számodra. Nyugodtan mondd el a véleményed, csak arra figyelj, hogy mindezt hogyan teszed.
2011. jan. 30. 15:48
 24/35 A kérdező kommentje:
Na jó csak engem az zavar h egy fiú akkor ronda ha tényleg az de még mivel kezdeményezhet többször akkor is van esélye.Fiúosztálytársaim sem adoniszok mégis volt több barátnőjük és beképzeltek is mert jobb csajokat szólnak le mint amilyenek ők.Egy lányt meg ha normálisan néz ki csak nem ad annyira magára akkor is cseszegetik,meg rá se néznek.Ráadásul még ne is kezdeményezzünk szabadon mert férfiúi vadászösztön van meg stb.Meg rondább de "dögös" stílusú lányok jobban mennek mint én.Nekem ez a problémám nem a ronda v nem dologról beszéltem és a kérdés az volt miért kell műnőnek lenni ahhoz h vkivel esetleg foglalkozzanak?Természetesen nem lehet jólkinézni?
2011. jan. 30. 15:58
 25/35 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten az ilyen természetes nem sminkelős nőkre szakosodtam.A kisugárzás számít és az ahogyan viselkedsz a környezeteddel.Nem az ékszerektől,miniruháktól,meg a festékektől lesz egy nő igazán önmaga.Ezek csak kiemelik a nőiességét de csak egy-egy alkalomra valóak és tudni kell hol a határ.

Egy szó mint száz az igazi szépség belülről sugároz kifelé.

A helyedben ha már kiírtad ezt a kérdést válogatnék a válaszolók közül.Lehet velük beszélgetni,találkozni a legtöbben úgy is fővárosiak.

2011. jan. 30. 16:23
 26/35 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóval teljesen megegyezik a véleményem. Csak annyit tennék hozzá, hogy a buta, felszínes emberek véleményére nem szabad adni. Ők megérdemlik egymást.
2011. jan. 30. 17:09
 27/35 anonim ***** válasza:

Az előtted szóló vagyok kedves pástétom.

Azon a véleményen vagyok hogy összehozhatnánk valamit.

2011. jan. 30. 17:24
 28/35 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz?:)
2011. jan. 30. 17:42
 29/35 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam segíthetnél megszabadulni a szüzességemtől.
2011. jan. 30. 17:56
 30/35 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján egy normális, szimpatikus lány vagy. Ilyen az igazi nő.

A média a műp*csákat reklámozza, ontja magából, így ne lepődj meg, hogy sokaknak az kell. Ne törődj velük. Én mindig is ilyen lányt kerestem, csak sosem találtam. Ne add fel az elveidet, sz*rd le, hogy azok a primitív idióták mit gondolnak rólad. Legyél büszke rá, hogy Te nem állsz be a sorba, és természetesen nézel ki úgy, ahogy.

Ja, és hidd el, hogy vagyunk elegen, akik ilyen lányt keresnek. Nem mondok arányt, hogy többen vagyunk, mint akiknek műnő kell, mert nem tudom, viszont elég egy valaki, aki megbecsül így és szeretni fog majd. Fel a fejjel! ;)

19/F

2011. jan. 30. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!