Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért csak a műnőket veszik emberszámba?
Figyelt kérdés
17/l vagyok és azt tapasztaltam nem csak a saját esetemben h meg sem nézik azokat akik nem olyanok h van rajtuk egy kiló vakolat meg macás ruhák meg a hajuk mindig rendben van.Pedig sok ilyen p.i.cs.á.s csajtól természetesen jobban nézek ki rájuk úgy nem lehet rájuk nézni se még is sokak szerint ez a "nőies" és aki nem ilyen azt nem értékelik.Miért kell egy lánynak már tini korától m.ű.p.i.n.á.nak lennie ahoz h észrevegyék?Mert nekem nem fekszik és soha nem is leszek ilyen nem ilyen a stílusom.Aki természetes meg egy kicsit fiatalabbnak nézki a korától meg nem a "jajj szétment a hajam" tipus azt lenézik.Hiába mondják h nem ígyvan. Még a nem olyan jól kinéző fiúknak is akkora pofájuk meg jobbnak hiszik magukat mint egy egyébként csinos csak korától kicsit fiatalabbnak kinéző természetes csaj.Nem látnak át a női praktikákon utána meg sírnak h nincs barátnőjük de nem mernek olyan csajt megkörnyékezni aki kicsit más és nem csinál magából m.ű.p.i.n.á.t.Már azt is megkaptam egy idióta hájas mamakedvence fiúosztálytársamtól egyszer h "nem vagyok nő"mert nem vagyok ilyen és jobban futok mint ő sőt több fekvőt is csinálok mert a hájas testével ő kb:kinyom 5-öt ezért én nem vagyok nőies.Az egyik p.i.cs.a.az osztályomból meg vele értett egyet.Egyébként kiközösített is vagyok.Miért mindenkinek ultragyenge m.ű.p.i.n.á.n.a.k kell lennie nehogy megsértse szegény fiúk önbecsülését?Mert egy fíúra nálunk mindig azt mondják h férfuas akkor is ha puhány "mert férfias egy kis pocak" ha izmos akkor meg azért és már totál el van velük szállva a ló.De én nem vagyok nőies mert tiniként úgy gondolom h vannak fontosabb dolgok is attól h h nézek ki meg nem kelek egy órával előbb egy kiló vakolatot kenni magamra meg a hajam "megcsinálni".2011. jan. 30. 13:07
11/35 anonim válasza:
Kover vagy? Lehet a "mereteiddel" van bajuk, de ezek alapjan amiket leirtal nemtudjuk megallapitani, hogy mi a gond...
12/35 anonim válasza:
Badarság. Én például körülbelül 2 hetente egyszer sminkelem ki magam(ezt értsétek úgy, hogy alapjáraton még alapozót, szempillaspirált, és szájfényt sem használok), nem fagyoskodom azért télen, hogy trendinek hasson a megjelenésem; szemüveget viselek. Mégis észrevesznek, nem tekint rám senki szürke egérként. A srácokkal pedig legtöbbször azért gyűlik meg a bajom, mert több udvarlóm akad, mint kéne.
Sokkal több minden múlik a belső kisugárzásodon, és azon, hogy milyen a hozzáállást tanúsítasz a környezetedben lévő emberekkel szemben.
13/35 A kérdező kommentje:
14:14-es képzeld k.u.r.vá.r.a nem vagyok kövér már csak ha 158 cm-hez a 47 kg nem az.és sportos vagyok egy picit inkább egyébként lehet az a baj h rossz közösségbe kerültem egyszerűen bulizni meg máshova meg nem igazán járok.
2011. jan. 30. 14:31
14/35 anonim válasza:
Hát..kedves kérdező, szerintem inkább a beszédstílusoddal lehetnek problémák. Legalábbis az itteni megnyilvánulásaid alapján elég alpárinak tűnsz nekem, ezt pedig nem sokan szeretik.
15/35 anonim válasza:
Én a nyelvtannal is foglalkoznék a helyedben..mondat tagolása stb.
Egy emberről sok mindent elárul az írása.
16/35 A kérdező kommentje:
Nem is leszek velük cuki pofi és aranyos ha ők nem vesznek emberszámba engem.Egyébként bírom azokat akk itt beszólnak a helyesírás és társai miatt.Kezdetben én is nagyon kedves voltam azért esett rosszul h így bánnak velem.Áruljátok már el miért maradjak olyan ha csak a fejemre sz@rnak jól és kimondom a véleményem, nem fogok úgy fogalmazni mint egy széplélek csak azért mert itt a GYIK-n néhány csúnya szó miatt azt hiszik alpári vagyok.
2011. jan. 30. 15:00
17/35 anonim válasza:
A lányok meg miért csak a jóképű srácokat veszik emberszámba?
18/35 anonim válasza:
jaj itt minden srác oltogatja a műnőket, hogy neki így nem kell úgy nem kell, dehogynem csak túl béna ahhoz hogy egy ilyet szerezzen magának, ezért inkább bebeszéli, hogy nem is kéne! Amúgy meg azért jók az ilyen csajok mert nem épp a gondolkodásukról híresek ezért nem kell órákig beszélni velük mielőtt..... :) És általában a férfiak többsége nem szeret sokat beszélni!! XD
19/35 anonim válasza:
Előző, látszik h lány vagy, mert semmit se tudsz a srácokról. Viszont az érdekes, h az oldalon majdnem minden lánynak a belső a lényeg, a valóságban pedig senkit sem érdekel, csak h jól néz-e ki a srác.
20/35 anonim válasza:
én fiú vagyok, és ahogy a szavaidból kivettem te is. Am jóhogy a külsőt nézik, mindenkit az fog meg, egy ronda lányhoz, vagy fiúhoz senki sem megy oda ismerkedni. Ez így van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!