Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van a csajod?
Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....
ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...
Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.
Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?
Mindketten 18 évesek vagyunk
köszönöm a válaszokat! Mindenkinek. Lehet hogy én is hibás vagyok, hogy rászoktattam, nem tudom.
Írták sokan, hogy megfelezik, meg néha a csaj is beszáll önszántából, nah nálunk ez nincs így, nekem pedig nincs pofám mondani, akkor inkább kevesebbet költök mittomén motorozásra.
szeret engem, én is őt, nemhiszem hogy csak azért van velem mert néha veszek neki vmi bizsut, vagy meghívom kajára, fagyira...ezt sztem bármelyik korombéli srác megtenné.
Megpróbálom megbeszélni vele, ha nemtetszik viszlát...
Basszus mi az hogy tróger akinek 500Ft-ja van. Ha ennyire anyagias vagy akkor menjél el dolgozni, milyen alapon gondolod úgy, hogy ha egy fickónak éppen nincs pénze, nem talál munkát, vagy szar helyzetben van a családja, stb miatt akkor az már nem ér semmit? Egy nulla? Lehúzhatja magát a WC-n? Remélem az ilyen nők egyedül pénz nélkül fognak a macskáik közt megöregedni...
Pont erről beszélek, de ha eddig nem tűnt fel, most kapsz tőlem egy kis ingyen szövegértés-kurzust faszikám: pont hogy NEM várom el, hogy egy férfi finanszírozza a kiadásaimat (nem mintha olyan állati sok lenne amúgy se) de ha arra sincs biza szaros 200 ft-ja, hogy első randin fizesse a kávémat, az a trógerség netovábbja és biztos nem állok vele többé szóba, akár tetszik, akár nem. Milliószor megfigyeltem, hogy a kis sutyeráknak be van lőve a haja a tonna zselével, virít a márkajelzés a cuccain, de arra nem költ, hogy egy nyamvadt fagyira meghívja a barátnőjét, helyette inkább a pláza padjain fetrengenek egész nap. Még egyszer hangsúlyozom, mielőtt újra nekem rontanál: sose várnám el, hogy egy férfi kitartson-eltartson, de ha a hagyományos szereposztást nézzük férfi-nő között, akkor igenis a férfi dolga, hogy megszerezze és hazahozza a vadat, ha a férfi-nő kapcsolati modellt egészen az ősidőkig leképezzük. Ne haragudj, de egy olyan hímnemű mellett nem sok perspektívát látok, aki egy kávéra nem képes meghívni és ez itt nem az anyagiasságról szól. Mi lenne, ha én nevelem a gyereket otthon, gyes/gyed mellett épp a minimált keresem és a férjuram még annyit se képes hazaadni, hogy új cipőt vegyek a gyereknek, ha az előző kilyukadt? Jó neked, hogy a te egyszemélyes idealista világegyetemedben nem számítanak az anyagiak, de a valóság nem épp erről szól. A 200 ft-os példánál maradva: egyetemista vagyok nappalin, albérletet fizetek, magamat tartom el. Amíg le nem államvizsgázom csak alkalmi munkákat tudok vállalni. De mérget vehetsz rá, hogy még így is lenne hó végén ennyi pénzem, hogy a barátnőmnek vegyek egy fagyit!
És akkor ilyenkor örülök csöndben, hogy nincs pasim?...
Nekem valahogy olyan qurvás volt, ha mindent a pasi fizetett. Szóval igyekeztem midnent magamnak.
A "mennyibe van a csajod?" kérdés elég durván hangzik, várható volt, hogy felzúdul a tömeg.
Tanulságos. Írjatok még, érdekel a téma.
Ja, srác, és én is havi 40-ből megvagyok, csak nekem nem jutott koli így marad a kb 25 lakbérre... abból is meg lehet maradni. Most kezdem a melót. Nem lehetetlen suli mellett.
Ja, és nem vagyok én se könymoly, macskajaj minden héten benéz, szóval nem lehetetlen. Csak nem a pénz körül forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!