Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van a csajod?
Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....
ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...
Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.
Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?
Mindketten 18 évesek vagyunk
nem muszáj ezzel a csajjal járnod
sőt, senkivel sem muszáj járnod
senki nem kérte, hogy költs rá, ha nem akarsz - ha meg akarsz, ne hánytorgasd fel
én kb. most rúgnálak ki, de nem azért, mert nem akarsz költeni rám (ezt nem igénylem), de ha elfogadok valamit, mert feltételezem, hogy jó szívvel adják (ahogy én is csak akkor adok, ha akarok - nem amikor illik -, de akkor jó szívvel és nem várok cserébe semmi), akkor elvárom, hogy ne hánytorgassák fel
A kérdés látom sokakat felháborít, pedig ettől függetlenül hétköznapjainkban él a probléma.
Nekem exem havi kb. 300ezerbe volt. Nem, k.rva meg semmi ilyesmi, rendesen velem együttélő nőci volt. Nem emiatt lett ex.
És mi a fene volt 300ezer?Ezt képtelen vagyok elhinni.Ha lehetne akkor sem tudnék elkölteni annyi pénzt:S
Biztosan nem a pénz miatt volt veled...ááá,dehogy:D
Költekezni, mint látod. :)
Egész jól főzött, meg takarított is.
Néha. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!