Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyibe van a csajod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe van a csajod?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....

ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...

Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.

Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?

Mindketten 18 évesek vagyunk

2011. jan. 25. 12:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
83%

nem muszáj ezzel a csajjal járnod

sőt, senkivel sem muszáj járnod

senki nem kérte, hogy költs rá, ha nem akarsz - ha meg akarsz, ne hánytorgasd fel

én kb. most rúgnálak ki, de nem azért, mert nem akarsz költeni rám (ezt nem igénylem), de ha elfogadok valamit, mert feltételezem, hogy jó szívvel adják (ahogy én is csak akkor adok, ha akarok - nem amikor illik -, de akkor jó szívvel és nem várok cserébe semmi), akkor elvárom, hogy ne hánytorgassák fel

2011. jan. 25. 13:02
 22/55 anonim ***** válasza:
Én is ugy vagyok ezzel ne legyen inkább barátnőm mert rengeteg pénzben van jelenleg én sem engedhetem meg magamnak csak ha lemegyek hozzá autóval az a 30 km-ter is rengeteg hosszútávon a többiről kajátvenni meg bármi más néha besegítetem a számlák fizetésébe házon mindig volt mit csinálni még ha a felét fizete is mindennek rengeteg. Én is inkább ezért még magamra költök 23éves vagyok megyek még vissza tanulni meg probálok épp munkát is keresni mert idén éppen az sincs k*rvázni én mondjuk nem tudok menni kocsit sem indítottam be már vagy egy hónapja segély meg nem tul sokra elég.
2011. jan. 25. 13:04
 23/55 Fülünyúl ***** válasza:
48%

A kérdés látom sokakat felháborít, pedig ettől függetlenül hétköznapjainkban él a probléma.

Nekem exem havi kb. 300ezerbe volt. Nem, k.rva meg semmi ilyesmi, rendesen velem együttélő nőci volt. Nem emiatt lett ex.

2011. jan. 25. 13:09
 24/55 anonim ***** válasza:
300 ezer???????????
2011. jan. 25. 13:10
 25/55 anonim válasza:
Mennyi ?????
2011. jan. 25. 13:12
 26/55 anonim ***** válasza:

És mi a fene volt 300ezer?Ezt képtelen vagyok elhinni.Ha lehetne akkor sem tudnék elkölteni annyi pénzt:S

Biztosan nem a pénz miatt volt veled...ááá,dehogy:D

2011. jan. 25. 13:12
 27/55 Fülünyúl ***** válasza:
100%
Pedig hamar összejön. Ruhák, cipők, harisnyák, fehérneműk, pipere és smink cuccok, fodrász havi kétszer, körmös (nem műköröm), aerobik bérlet, uszoda bérlet, kocsijának adója, biztosítása, benzinje, mobilszámlája, mobilnet előfizetése. Lehet kihagytam pár dolgot.
2011. jan. 25. 13:15
 28/55 anonim ***** válasza:
Mit tudott az a nő?
2011. jan. 25. 13:15
 29/55 anonim ***** válasza:
Már rég nem az átlagfizetésből élő emberekről beszélünk.
2011. jan. 25. 13:17
 30/55 Fülünyúl ***** válasza:

Költekezni, mint látod. :)

Egész jól főzött, meg takarított is.

Néha. :D

2011. jan. 25. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!