Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted pénztől függ milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted pénztől függ milyen a csajod?

Figyelt kérdés

Szerintem a pénztől függ

( http://www.youtube.com/watch?v=oVNc8H4uTYs)

2011. szept. 9. 14:01
 1/8 BlackSword ***** válasza:
A ribancoknál igen...
2011. szept. 9. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2011. szept. 9. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a tiniknél meg az aluliskolázott rétegnél jellemző.
2011. szept. 9. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak a 13-16 éves korosztálynál meg a r*bancoknál.Ha valaki igazán szeret akkor ne a pénzed miatt menjen hozzád hanem szerelemből.Szerelemből jobb együttélni,mint kényszerből.
2011. szept. 9. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1.Kinek mi számít szépnek, mert nem mindenki a csont vékony k*rvás arcú nőket nevezi bombanőnek.

2. Azért, mert hogy vannak pénzéhes nők is, emiatt nehogy már az összes szép nőt pénzéhes szukának állítsuk be!!!

Mindenki "csak" egy ember a kinézetétől függetlenül is!

3. Amikor egy férfi fél oda menni egy nőhöz, és még a ő várná el hogy a nő szólítsa le, és ezek után könnyű mormogni hogy a nők biztos a pénzre hajtanak.

Szerintem így ennyit.....

2011. szept. 9. 15:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért nem könnyű találni egy olyan lányt aki ad magára nézki valahogy meg nem a pénzre hajt, ja és még szeret is, most egy „szakadékban” vagyok nem túl rózsás anyagi helyzettel de rajta vagyok a témán.
2011. szept. 10. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen,ez üzlet figyelj mi elvárunk akkor ők is ez egyértelmű,meg a jó külső sok pénzbe kerül nagyon,ez nem is baj.Dolgozz a témán srác,vállalkozz legyen pénzed és céljaid és hidd el egy k_rva jó életed lesz,szép csajjal akit éjjel nappal d_gnál.

Ez az élet értelme sok szex,sok munka amit élvezel,nyelvek beszélése,akár áldozni egy jó ügyért,formás sportos test,de ezek csak együtt okésak külön nem.

24F

2011. okt. 1. 23:03
 8/8 BlackSword ***** válasza:
Szerintem csak simán rossz helyen keresel lányokat... Mondjuk egy könyvtárban több esélye van, hogy ilyen lányt találsz... Csak őket meg nehezebb ágyba vinni...
2011. okt. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!