Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van a csajod?
Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....
ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...
Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.
Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?
Mindketten 18 évesek vagyunk

Magadra vess, hogy egyrészt a segged kilóg a gatyádból, mégis játszod a gavallért másrészt meg egy anyagias nőt fogtál ki. Hogy az első 1-2 randin igenis állja a cehhet egy pasi én is elvárom, mert nem állok le olyan trógerekkel, akiknek 200-500 ft-juk nincs, hogy elhívjanak kávézni. Van az a mondás, hogy addig nyújtózkodj, míg a takaród ér: vagy ezt az elvet kövesd, vagy keress egy jóérzésű nőt, aki nem hagyja, hogy jóformán te tartsd el. Részben te is hibás vagy a kialakult helyzetért: egy átlag 18 éves libuska megszokja, hogy a feneke alá tesznek mindent és persze, hogy nem szól, hogy bocsi ne kell.
25 N
25 N

Basszus mi az hogy tróger akinek 500Ft-ja van. Ha ennyire anyagias vagy akkor menjél el dolgozni, milyen alapon gondolod úgy, hogy ha egy fickónak éppen nincs pénze, nem talál munkát, vagy szar helyzetben van a családja, stb miatt akkor az már nem ér semmit? Egy nulla? Lehúzhatja magát a WC-n? Remélem az ilyen nők egyedül pénz nélkül fognak a macskáik közt megöregedni...
Egyébként én sem olvastam el az egészet, de egy biztos. Amíg neked jó, hogy kifizeted a lányét addig oké, ha ő akar fizetni egyszer-egyszer azt ne utasítsd vissza, hidd el neki is szarul esik ha te fizeted (ha nem akkor hajtsd el).
Mellesleg nincs olyan hogy illik nem illik. Amióta nőiegyenjogúság meg emancipuncipáció van és a nő elvárja, hogy egyenrangúnak kezeld akár úgy mint egy másik férfit semmivel nem jár neki több ajándék mint egy haverodnak. Majd ha nem arja mekagmondani a frankót meg főz most takarít mint egy rendes asszony, akkor majd keresek rá, meg kinyitom előtte az ajtót, addig meg egye meg amit főzött.
Félreértés ne essék én harmonikus párkapcsolatban élek ahol mindig az fizet akinek van pénze, illetve mindkettőnk dolgozik már és közös kasszán vagyunk de amíg nem volt állása kifizettem mindent de amire nem volt szükség nem hagyta és egyből próbált visszaadni amit kapott.
Sosem a pénzt sajnáltam, mindig adtam, de ha valaki elvárja annak ló.... a pi....
Bocs a kirohanásért, kicsit bunkóra sikerült, egyéni vélemény, mindenki nézzen magába.

14:37-es
Mielőtt nagyon felhabzana a nyálad, közlöm, hogy én vagyok a 300ezret író ember és pilótaként dolgozom egy légitársaságnál. Kicsit más a bérezés és más a felelősség is mint egy butikban vagy esztergályos műhelyben.
Te az összegeken akadtál fenn, holott nem ez a lényeg. A lényeg, hogy ami van, azt viszi a nő vagy önszántadból ráköltöd. A lényeg hogy 500 Ft, 30000 Ft ugyanúgy el tud fogyni mint több százezer. Drágaság van, szegénység van. Természetesen egy főiskolás ne akarja verni magát a szülei által megkeresett pénzen, de ezt annak a barátnőnek is figyelembe kéne venni aki jár vele. Én sem szeretem ha egy nő költekezik feleslegesen, nem véletlenül írtam hozzászólásomban ex-et.
Igen, kinek ennyi, kinek annyi telik dolgokra, de ne általánosíts, mert nem feltétlenül mi vagyunk a nagy átlag, ezért ne az említett összegek méretére fókuszálj. A kérdés ugyan erre vonatkozott - ezért írtam be én is konkrét összeget - de mint látod igazából arról van szó, hogy bizony egy hölgy megnyerése, az udvarlás mind anyagi vonzattal jár, nem beszélve mikor már együtt él az ember szíve választottjával.
Természetesen van nő aki többet költ, vannak takarékosabbak, kisebb igényűek, ez is változó.

Én nem látom abban az esélyek nagyságát, hogy ki mennyivel tud gazdálkodni. Ez legfeljebb az anyagias nőkre igaz, az is igaz ők vannak egyre többen.
De.
Láttam én már karón varjút meg olyan srácot, aki mikor kijöttünk a pub-ból, megkérdezte: "Uhh, hova is parkoltam? Meg melyikkel?" Ennek ellenére nincs nője és semmire nem megy a pénzével sem. Mert neki sem kell anyagias nő aki csak a pénzéért van vele, normálisat meg ugyanolyan nehéz találni neki is, mint annak a főiskolásnak, akinek még az 500 és 1000 Ft is problémát jelent.

Ennyi idősen minek csaj? Ráadásul anyagias is, bár nekem kicsit olyan, mintha a pénzzel akarnád magadhoz csatolni.
Én, ha akarok valamit, akkor azt megkapom, és nem kerül többe, mint egy szia, esetleg egy telefon.
Ha idősebb leszel, akkor úgyis lesz feleséged, akk meg a pénz is közös...

mivel gyakran alszunk együtt,én vacsorát főzök a páromnak és mindig van itthon üdítő,csipsz,nasi stb.Szóval már 2emberre kell költenem,ha főzni akarok,és nincs pofám ahhoz,h azt mondjam neki,h ma nem eszünk semmit mer nincs kedvem pénztkölteni.(ki lehet számolni ez hány 10ezer havonta!)Ha kocsmázni vagy kajázni megyünk,akkor természetesen ő fizet de van h felesbe,ha tudom róla h sokat költött ő is a hónapban már,de pl ha moziba megyünk ő fizeti a jegyeket én a kukoricát.
Nálunk akkora a szerelem,hogy a pénzköltés alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!