Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van a csajod?
Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....
ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...
Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.
Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?
Mindketten 18 évesek vagyunk
persze h sok pénz.éppen ezért járok kurv.zni mert nem kell komoly.így havi 20 ból megúszom+ a szabadidőm,amiben ténylegesen pénzt szoktam keresni a melon kívül.már kiszámoltam,ha lenne egy komoly,akkor az havi kb 100 ezer kiesés.szóval jelenleg maradok a ribiknél,meg az egyéjszakásoknál.
24/ff
Kár így nézni, akinek esze van tudja, hogy egy társ többe kerül mint egy k*rva. De a szeretet megfizethetetlen:)
Amíg a te döntésed, hogy fizeted a dolgokat, és nem elvárás, addig kár számolni.
Elég durva egy kérdés ez. Nem hinném, hogy a barátnőd külön megkér arra, hogy havi x összeget költsél rá. Plusz a barátnőd rád mennyit költ? Mert biztos ő is vesz neked ezt-azt. Mit szólnál, ha ezt a szemedre hányná? Mondjuk biztos nem tenné, mert szerelemből adja, és nem számolgatja, hogy mennyit költött RÁD. Ha ennyire számolgatsz, akkor ne költs rá annyit, és tudsz félrerakni..ez ilyen egyszerű.
hajaj, ha én összeszámolnám, hogy két év alatt mennyit költöttem a páromra, abból már vehetnék akár egy kisebb autót is. De én szívből, önzetlenül adom neki, mert szeretem.
Nekem soha nem vesz semmit a párom! :( Pedig én szoktam neki, csak ugy is ünnep nélkül is! :(
20/L
nem, csak olvasom itt neten is , hogy mindig a pasinak illik fizetni, ill meghívni a csajt valamire, egyszóval nekem kell többet költeni. Jó nem mondom hogy elvárja, de azért jólesik neki, mikor meghívom vmire....
Akkor azt mondjátok vegyek vissza kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!