Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyibe van a csajod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe van a csajod?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....

ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...

Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.

Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?

Mindketten 18 évesek vagyunk

2011. jan. 25. 12:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

leírtam vagy 5x hogy nem felhányom, meg nem sajnálom tőle.

300 ezer???? SOKALLOM!

én havi 40 et kapok, és ebből oldjak meg mindent, csaj, ha megyek valahova, akk kocsiba, motorba tankolás, táplálék kiegek, plussz egész havi kajálás koliban, (mondjuk mindig viszek valamennyi főtt kaját, de akkor is kell költenem), megmég ha neagyistan csapunk egy macskajajos éjszakát haverokkal...

Nahát ennyi nem fér bele sehogyse, és mindig elvonom vagy ettől vagy attól a pénzt, de amíg nem volt a csaj sokkal jobban kijöttem...

2011. jan. 25. 13:19
 32/55 Fülünyúl ***** válasza:

Ez így van öregem, ebbe bele kell törődni. A nők se háborogjanak most, mert nincs igazuk ha az ellenkezőjét állítják.

Ugye a randik, kis ez kis az, és máris ott vagy, hogy elfogyott. Ők meg milyen eszméletlen természetesnek tudják venni sokan, hihetetlen. Ha akar valamit a férfi, akkor udvaroljon, költekezzen, rajongja és udvarolja körbe stb. Ő meg nagy kegyesen elfogadja.

2011. jan. 25. 13:24
 33/55 anonim ***** válasza:
32%
Igen igazad van csaj nélkül sokkal könnyebb már mint anyagilag kár hogy a punci olyan sokba van
2011. jan. 25. 13:25
 34/55 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk gyakran van hogy a barátnőm akar fizetni valahol,csak általában nem hagyom neki.Amig a hajlandóság megvan benne hogy fizessen néha,addig ez okés is igy.
2011. jan. 25. 13:29
 35/55 anonim ***** válasza:
Én meg nő létemre havi 20ból kijövök,pedig mindíg új ruhákat veszek és sminkelem magam nem is gagyi cuccokkal,parfüm havonta,hajfesték stb.Marad még a barátomra is.A többit(Árvasági)elrakjuk.Néha vállalok munkát(fodrász vagyok)ebből is jön be egy kicsi.Ha ennyire nagyok az igényeid szerintem menj el dolgozni.Itt a nyár,nyárimunka.Örülnék én ha anyám 40-el támogatna havonta...
2011. jan. 25. 13:31
 36/55 anonim ***** válasza:
66%
Itt a nyár?Te hol élsz,Dél-Afrikában? LOL Itt épp havazik :)
2011. jan. 25. 13:33
 37/55 anonim ***** válasza:
:DDD Úgy akartam írni: hamarosan itt a nyár,csak az úgy néz ki kimaradt.De mellékes,mert télen is lehet dolgozni .Én is azt teszem,iskola mellett.
2011. jan. 25. 13:36
 38/55 anonim ***** válasza:

tudod nem él mindenki a városban így nem is tud dolgozni.

Egyébként kérdező ha még tanulsz anyádék minden hónapban adnak 40e az nagyon jó azt nem értem hogy nem tudsz kijönni ennyiből sokaknak 28e ből kell megélni felnőtként!

2011. jan. 25. 13:46
 39/55 A kérdező kommentje:

jó de a havi 40 ből 10 ezer csak a koleszköltség...:S akk má 30 marad, csak, többit meg írtam mire megy el.

Jha ja, mondjuk jó a puci a háznál nagyon ;)

nah mind1 az lesz, hogy megbeszélem vele ,hogy kicsit szűkösebb a keret.

Meló meg... nemtudom ,ígysem lett vmi fényes a félévem, hátmégha dolgoznék is mellette... Terv márvan nyárra miből lesz lóvé, de ez még messze van! :S

2011. jan. 25. 13:53
 40/55 anonim ***** válasza:
Annyit kell költeni egy nőre amennyit megérdemel!
2011. jan. 25. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!