Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van a csajod?
Lassan fél éve van barátnőm, de sztem nem tudnám kiszámolni mennyit költöttem eddig rá....
ha bulizunk én fizetek, mindig szinte, akkor apróbb cseprőbb ajándékok névnapra, szülinapra, vagy csak spontán...
Nem arról van szó, hogy sajnálom, de azért mégis anyagias világban élünk, és így nem tudok egy vasat sem félrerakni, nincs tartalékom, éspersze magamra is kevesebbet tudok költeni.
Nálatok ez hogy működik? Másnak is sokba van egy nő?
Mindketten 18 évesek vagyunk
leírtam vagy 5x hogy nem felhányom, meg nem sajnálom tőle.
300 ezer???? SOKALLOM!
én havi 40 et kapok, és ebből oldjak meg mindent, csaj, ha megyek valahova, akk kocsiba, motorba tankolás, táplálék kiegek, plussz egész havi kajálás koliban, (mondjuk mindig viszek valamennyi főtt kaját, de akkor is kell költenem), megmég ha neagyistan csapunk egy macskajajos éjszakát haverokkal...
Nahát ennyi nem fér bele sehogyse, és mindig elvonom vagy ettől vagy attól a pénzt, de amíg nem volt a csaj sokkal jobban kijöttem...
Ez így van öregem, ebbe bele kell törődni. A nők se háborogjanak most, mert nincs igazuk ha az ellenkezőjét állítják.
Ugye a randik, kis ez kis az, és máris ott vagy, hogy elfogyott. Ők meg milyen eszméletlen természetesnek tudják venni sokan, hihetetlen. Ha akar valamit a férfi, akkor udvaroljon, költekezzen, rajongja és udvarolja körbe stb. Ő meg nagy kegyesen elfogadja.
tudod nem él mindenki a városban így nem is tud dolgozni.
Egyébként kérdező ha még tanulsz anyádék minden hónapban adnak 40e az nagyon jó azt nem értem hogy nem tudsz kijönni ennyiből sokaknak 28e ből kell megélni felnőtként!
jó de a havi 40 ből 10 ezer csak a koleszköltség...:S akk má 30 marad, csak, többit meg írtam mire megy el.
Jha ja, mondjuk jó a puci a háznál nagyon ;)
nah mind1 az lesz, hogy megbeszélem vele ,hogy kicsit szűkösebb a keret.
Meló meg... nemtudom ,ígysem lett vmi fényes a félévem, hátmégha dolgoznék is mellette... Terv márvan nyárra miből lesz lóvé, de ez még messze van! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!