Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért szeretitek jobban a vékony pasikat mint a vastagabb, erősebb, izmosakat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem minden csaj a vékonyakra bukik, de a többségetek szerintem igen, és nem értem hogy miért.

Ha csak logikusan gondolkozik egy nő (ha tud olyat) akkor ki tudja őt hamarabb megvédeni? Egy Erős magas srác vagy egy vékony és gyenge?

A nők elvileg úgy vannak kódolva hogy a legerősebb pasi kell nekik mert ő tud nekik erős gyereket csinálni és ő tudja megvédeni ugye, amióta az emberiség létezik ez mindig is így volt. De mostanában (talán az elmúlt 20 évben kezdenek felcserélődni a szerepek is..

Szóval ez miért van? Mutálódtok?

2011. jan. 5. 17:40
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%

Ezek nem érvek. :) Én tapasztalatokról írtam, te pedig ugyanazt ismételgeted. Nem haragszom rád, aranyos vagy. Láttam néhány olyan kérdést, és feltűnt, hogy mással nem tudsz érvelni, csak azzal, hogy "ez a valóság". Sokszor csak olvastam, bele sem szóltam.

Azt honnan tudod, hogy ki lett bannolva? Csak azért írom, mert ott, az egyiknél, volt jó pár feldühödött nő, akik szerint te valami admin lehetsz itt, aki visszaélt a hatalmával, így bérelni akartak valami újságírót, aki ír a gyakorikérdésekről és kirugat téged.

Egyébként érdekes, hogy egyfajta bosszúhadjáratot indítottál egy halom ember ellen, közben a normálisan érvelőket minősíted trollnak, akik csak véleményt, tapasztalatokat írnak le.

Gyakran szoktam-e ide jönni? Nem tudom megítélni, heti 2-szer, 3-szor, hétvégén néha éjszaka, ha a barátom éjszakai műszakos és unatkozom. A reget is ő használja többet, a munkahelyén is tud gyakorizni.

"Ha erre azt akarod írni, hogy én meg 3-kor írtam ide, stb. Hát ez nem jelenti azt, hogy én mindig itt vagyok. Mert ha így lenne, akkor már 08.24-én írtam volna neked választ, nem pedig egy hónappal később. Szóval az időpontok is engem igazolnak."

Nem akarok én írni semmit. :) Akármekkora troll vagy, tényleg már-már aranyos, amit csinálsz. Kár érted, hogy nem vagy fiatal, csinos srác, de ezt vedd nyugodtan magánvéleménynek! :))

2013. szept. 15. 14:11
 42/49 anonim ***** válasza:

Hát nagyon el vagy tévedve. Én tényeket írtam, mivel evidens, az életben állandóan ez történik, ezt lehet tapasztalni, és másokkal is így van. Te viszont csak megrögzötten ismételgeted a saját tévhitedet érvek nélkül.

Elég sok kérdésben provokáltad az embereket és veszekedtél velük, de mint mondtam nem szóltam bele, mert nincs értelme.

hahaha Újságírót? Ugye csak viccelsz? :) Amit írtál, már tényleg eléggé átlátszó, hogy kitaláltad. Azt hiszed én vagyok az admin, mert az admin is úgy gondolta, hogy jobb kibannolni téged? :) Szánalmas.

Kettőnk közül nem én vagyok az, aki bosszúhadjáratot csinál. Valami súlyos problémád lehet, mert egész nap mindig itt vagy és provokálod az embereket. Ha valaki 1000x cáfol téged, te a grafomániádnak köszönhetően a végtelenségig tudod elhúzni a flame wart, míg végül mindenkibe belefojtod a szót.

2013. szept. 15. 14:46
 43/49 anonim ***** válasza:
19%

Nézd, én ezt hallottam, tapasztaltam, ahogyan a kérdező is. De ezen kár vitázni, tudom, hogy a sok gyúrós csóka úgyis mással magyarázza a jelenséget. Szóval, ezen lépjünk túl. :) Ami esetleg zavar, hogy általában elég erőszakosan nyomulnak, odajönnek, és erőltetik a dolgot, hiába mondom én, vagy ismerőseim, hogy nem az esetem, szajkózza, hogy de, márpedig a nőknek, nekünk is az ilyen tetszik, fogadjuk el. Aztán sértett kisfiú módjára elvonulnak azzal, hogy mi vagyunk a hülyék. :) De ez nem igen érdekel, az ő dolguk. Nyilván nem fogják elfogadni, ami ellenük van.

A másik fontosabb. Egy kérdésnél olvastam, amelyben rólad beszélgettek és több más kérdésről. Ott voltak azok a nők és valami újságíró ismerősük. Állítólag levelet is írtak a gyakorikérdések.hu-nak. Ezt nem állítom biztosra, hogy veled volt bajuk, az idézetekből, stílusból következtettem erre. Régebben volt már, ott valami troll nőgyűlölőnek festettek le. Nem is ebben a kategóriában. Viszont tényleg érdekelne, helyes vagy-e, és honnan tudod, kik lettek bannolva? Ott elég sok személy írt, annál. Őket mindet bannoltattad? Nekem nincs bajom veled, sok hasonló gyúrós, magának való, elvont figurát ismerek, mind ezt hiszi, nem zavarnak különösebben.

2013. szept. 15. 15:58
 44/49 anonim ***** válasza:

Figyelj, elég csak körülnézni a világban, és láthatod (ha ebben a világban élsz), hogy mindenhol az esetek többségében a nőknek a kigyúrt férfiak kellenek. Még a vékony nőknek is! Ezt látom, hallom, tapasztalom, mit ahogy mindenki más is. Nem véletlenül van az, hogy szinte mindenkinek izmos barátjaik vannak. Akármennyire is nem bírod elviselni, de ez a valóság.

Nem magadból kéne kiindulnod, hogyha másról írsz valamit. Úgy látszik még nem tanultad meg azt, hogy hiába vitatkozol a tényekkel, attól még azok nem fognak megváltozni! Talán majd ha kijössz a képzeletvilágodból, akkor talán belátod, hogy tévedtél. Visszaolvasol majd azokra amiket írtál, és nevetsz egy jót magadon.

Egyébként ez olyan, mint hogy az erdőben van oxigén. Teljesen evidens tény, de te ezzel vitatkozol, és azt állítod, hogy márpedig nincs. Tipikus troll vagy.

Jólvan, jólvan, meddig folytatod még a mesédet és a figyelem elterelését az eredeti témáról? Én nem vagyok admin, de hogy honnan tudhatja az ember, hogy bannolva lettél? Például annál a kérdésnél valaki azt írta üzenetben, hogy már bannoltak téged, és milyen meglepő, hirtelen abbahagytad ott a trollkodást.

Az, hogy itt a kérdező mit kérdez, az egy dolog. Az emberek mindenfélét kérdeznek, függetlenül attól, hogy van-e értelme.

Meddig erőlködsz még itt? Jah, igen, te egész nap ráérsz, hiszen nincs más dolgod. Itt vagy egész nap, ez az életed, mert nincs senkid. Jól tudod provokálni az embereket és kiforgatni a szavaikat, és ezt itt jól tudod kamatoztatni. Gratulálok! Most már tényleg, legyen tiéd az utolsó szó, mert egy olyan troll, mint te nem bírja ki, ha nem az övé az utolsó szó. (Egy ilyen grafomániással nem tudok mit kezdeni. Okos enged...)

Ki is törlöm ezt a kérdést a megválaszoltjaim közül, úgyhogy nyugodtan beszélgess tovább magaddal. Nem adom meg neked azt az élvezetet, hogy belerángass egy hosszú flame war-ba. Értelmes ember úgyis tudja, hogy mi az igazság. Nekem meg nincs se időm, se türelmem egy magadfajta szupеrtrollal vitatkozni. Nekem más dolgom is van, mert veled ellentétben nekem van aktív életem. Na pá!

2013. szept. 16. 01:44
 45/49 anonim ***** válasza:
38%

Hehe, te mindenütt ezt csinálod. Azért használod ezeket a szavakat, hogy elfedd a belső bizonytalanságod. Egyszerűen ennyire szükséged van a túlzó jellegre, az abszolút fogalmakra, mint "tény", "valóság".

Ennek nincs hatása, változatlanul azt látom, amit a kérdező is, vékony, csini, sportos fiúk kellenek a csajoknak, nem 100 kiló sonka. :)

De köszi, hogy ilyen szép, hosszú szöveget írtál.

Van bnőd? :)) Helyes vagy? :)

2013. szept. 16. 16:38
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

"Jólvan, jólvan, meddig folytatod még a mesédet és a figyelem elterelését az eredeti témáról? Én nem vagyok admin, de hogy honnan tudhatja az ember, hogy bannolva lettél? Például annál a kérdésnél valaki azt írta üzenetben, hogy már bannoltak téged, és milyen meglepő, hirtelen abbahagytad ott a trollkodást. "

Aha, biztos mind a 20 ember én voltam. :) Tudod mit? Ilyenekkel, mint te, nem vitatkozom. Be vagy zárva a saját kis világodba. Jó szórakozást a sok (elképzelt!) csajhoz. :)

Van egy gyanúm, hogy ezt a kérdést is te tetted fel... az egyik tisztább pillanatodban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..

2013. szept. 16. 16:40
 47/49 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok te 14.-es válaszoló hogy engem is megtudnál e verni (simán) ahogyan mondod. Én is izmos,vastag maci kinézetű vagyok 95kg súllyal és 181cm magas vagyok, nagyon sokat bunyóztam már de engem még egy olyan mozgékony,sovány gyerek se tudott engem megverni, mert azokat egy arconütéssel kiütöttem a fenébe.
2015. márc. 18. 18:04
 48/49 RavenClaw válasza:
Mindenkinek más típus jön be, és hülyeség az, hogy inkább ezt meg inkább azt szeretik jobban. Nekem és a barátnőmnek inkább a vékonyabb, de azér egy kis izomzattal rendelkező fiúk jönnek be. És én kifejezetten nem szeretem a nagyon izmos pasikat, aminek az okát nem tudom, csak ez van.
2016. szept. 6. 19:39
 49/49 anonim válasza:

Jó régi kérdés, de azért szembeszegülök a kommentelők nagyobb részével :D

Én azért szeretem a vékony fiúkat, mert egyszerűen imádom azt, ha kint van a gerince, bordái stb... persze ezt mind letojom, ha ego-bajnok az ürge. Általában a vézna srácok visszahúzódóbbak, és én imádom ezt bennük, mert aranyos. ^^

Ráadásul én egy átlag lányhoz képest nagyobb/izmosabb vagyok, széles/undorító vállal...

Magamra szinte úgy tekintek, mint egy fiúra, és kicsit "lányosabb" fiúkra bukok. :)

2017. ápr. 24. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!