Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért szeretitek jobban a vékony pasikat mint a vastagabb, erősebb, izmosakat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem minden csaj a vékonyakra bukik, de a többségetek szerintem igen, és nem értem hogy miért.

Ha csak logikusan gondolkozik egy nő (ha tud olyat) akkor ki tudja őt hamarabb megvédeni? Egy Erős magas srác vagy egy vékony és gyenge?

A nők elvileg úgy vannak kódolva hogy a legerősebb pasi kell nekik mert ő tud nekik erős gyereket csinálni és ő tudja megvédeni ugye, amióta az emberiség létezik ez mindig is így volt. De mostanában (talán az elmúlt 20 évben kezdenek felcserélődni a szerepek is..

Szóval ez miért van? Mutálódtok?

2011. jan. 5. 17:40
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
88%
Te lehet, hogy kivétel vagy, de a többségnek az izmos férfiak kellenek.
2013. szept. 15. 02:34
 32/49 anonim ***** válasza:
58%

Akkor engem több ezren vertek át. :( Én kivétel? Én még elég mérsékelt is vagyok ebben. A többieknek általában már 60 kg körüli, kifejezetten vékony srácok kellenek, a huszonéveseknek is. Nekem még 70 kilóig belefér, ha helyes. :)

A kigyúrtakat meg ők mondják "rondának", nem én. :))

2013. szept. 15. 02:36
 33/49 anonim ***** válasza:
Mondjuk a 70 kilót is úgy kell azért érteni, hogy akkor legyen magas és inkább a karja legyen egy kicsit izmos, semmi esetre ne a dereka, az maradjon vékony. :)
2013. szept. 15. 02:37
 34/49 anonim ***** válasza:
88%

Akkor szerinted több millió nő hazudik.

Valójában igen, a huszonéveseknek is a kigyúrt férfiak kellenek. A nők az izmos férfiakra indulnak be.

De látom te nem akarod elfogadni a tényeket. Én viszont nem akarom itt pazarolni az időm, úgyhogy higgy amit akarsz, írj amit akarsz, legyen tiéd az utolsó szó, engem nem érdekel.

2013. szept. 15. 02:44
 35/49 anonim ***** válasza:
22%

Nem hiszem. Nekem ezt nők mondták.

Attól, hogy hajtogatod az ellenkezőjét, még nem lesz igaz, de engem se érdekel. Amúgy nem kényszerítenek bennünket ágyba a kigyúrtakkal, felőlem kondizgathatnak kedvükre. Csak maradjanak csinos fiúk is. ;)

2013. szept. 15. 02:46
 36/49 anonim ***** válasza:

Csak annyit még hozzátennék, hogy akkor te mit csinálsz? Ezzel az erővel te is csak hajtogatod a saját állításod. Az már más dolog, hogy az állításod ellentétes a valósággal.

Egyébként ismerős az írásod, a stílusod. (Tipikus ellenszenves.)

Ha jól emlékszem te vagy az a grafomániás provokátor, aki állítólag 28-30 éves biológus nő (legalábbis annak adja ki magát), aki már ki is lett bannolva erről az oldalról, de továbbra is itt trollkodik.

(Innenntől kezdve már még inkább időpazarlás neked írnom.)

2013. szept. 15. 03:06
 37/49 anonim ***** válasza:

Mi van? :D

Részeg vagy? :)

Különben neked meg az egyetlen érved a "valóság" szó. Felőlem olyan mesevilágban élsz, amilyenben akarsz. Nem kell idegeskedni, nyugi. :) Lehet egy keresztkérdésem? Mennyire vagy helyes arcú? :))

2013. szept. 15. 03:30
 38/49 anonim ***** válasza:

Huszonéves biológusnő egyébként soha nem voltam. Már 30-on is túl vagyok, de a stílusod nekem is ismerős. És velem ellentétben szerintem inkább te voltál bannolva. Kb. minden "izmos" kérdéshez írtál, amit eddig láttam, pedig nem gyakran jövök fel, és a végén minden veled egyet nem értő nőt, férfit nagyjából hülyének, trollnak, vagy tévedésben élőnek minősítettél.

Mivel meggyőzni úgysem tudjuk egymást, szerintem én rád hagyom az egészet.

2013. szept. 15. 03:32
 39/49 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy az a valóság, mert nyilvánvalóan az a valóság. Ennél jobban már nem lehet leírni. De neked mi az egyetlen érved? Az, hogy "így van és kész". De szerencsére az, hogy te milyen képzeletvilágban élsz, az nem változtat a valóságon.

Ezek szerint nem csalt az emlékezetem veled kapcsolatban (pl. ugyanúgy 2 hozzászólással válaszolsz 1 helyett). Valóban eltaláltam, hogy te vagy az a troll. Mivel meglepődtél azon, hogy magadra ismertél a feltételezésemben, ezért most olyan taktikához folyamodtál, hogy leírod ugyanazt mint amit én leírtam, csak megfordítod, és azt hiszed, hogy úgy nagyon jó lesz.

Én kb 1-szer (vagy 2-szer) álltam le veled vitázni, de az is nagy kár volt. A többi kérdésnél ahol láttam, hogy provokálod a többi válaszolót, vitázol velük, inkább már nem is írtam semmit.

Egyébként én ritkán szoktam ide jönni. Most is csak egy telefonnal kapcsolatos kérdés miatt jöttem ide, és gondoltam ha már itt vagyok, megnézek a megválaszolt kérdések közül egy párat. És mi sem lehetett természetesebb annál, hogy egyből megjelentél te.

2013. szept. 15. 12:07
 40/49 anonim ***** válasza:

Ja, és az, hogy még erre a régi, több, mint 2 éves kérdésre is válaszoltál, valamint az, hogy írtál nekem választ szinte azonnal, és még hajnali fél 4-kor is, ez is arra utal, hogy te állandóan ezen az oldalon vagy.

Ha erre azt akarod írni, hogy én meg 3-kor írtam ide, stb. Hát ez nem jelenti azt, hogy én mindig itt vagyok. Mert ha így lenne, akkor már 08.24-én írtam volna neked választ, nem pedig egy hónappal később. Szóval az időpontok is engem igazolnak.

2013. szept. 15. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!