Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szeretitek jobban a vékony pasikat mint a vastagabb, erősebb, izmosakat?
Tudom hogy nem minden csaj a vékonyakra bukik, de a többségetek szerintem igen, és nem értem hogy miért.
Ha csak logikusan gondolkozik egy nő (ha tud olyat) akkor ki tudja őt hamarabb megvédeni? Egy Erős magas srác vagy egy vékony és gyenge?
A nők elvileg úgy vannak kódolva hogy a legerősebb pasi kell nekik mert ő tud nekik erős gyereket csinálni és ő tudja megvédeni ugye, amióta az emberiség létezik ez mindig is így volt. De mostanában (talán az elmúlt 20 évben kezdenek felcserélődni a szerepek is..
Szóval ez miért van? Mutálódtok?
:D Megmondom neked hogy az izmos pasik kakit sem érnek... gondolj bele izmos (tehát merev az egész teste)egy nála vékonyabb srác akinek nem sok izma van mondjuk hogy alap gyerek sokkal könnyebben tud mozogni ha az izmos sráccal verekszik mert az átlagos srác könyebben hajlik mint az izmos amelyik feszül és merev magyarul megér mozogni...
Elmondom neked én sem vagyok egy izmos gyerek van barátnőm is és csak a hasam kockás tehát lehet látni de életemben nem gyúrtam, küzdősportokra járok és soha nem gyúrok ,állóképességem az nagy éss nekem ez bőven elég, rengetegszer odajöttek kötekedni ezek a nagy vagyok gyerekek az felfújt izmaikkal kit érdekel? Mire ő ütne egyet én 3szor körbecsavarnám a testén a saját f@szát úgy hogy meg sem bírna mozdulni.Ráadásul ezeknél a srácoknál a verekedés közben semmit nem kell csinálni egy vagy két ponton ahol a test érzékeny mondjuk a belső comb térd részénél oda teszel egy nyomást bármivel összerogyik... Lengőbordán vágod kiszakad a tüdeje... És igen amit egy emberi testen nem lehet edzeni az a torkodnál vagyis a szegycsontnál lévő ki pont igaz hogy 1cm az egész de az nem erősödik meg egy emberen puha marad , kivéded az ütést becsavarod az ujjad a szegycsontja közé egyrészt elkezd fulladozni másrészt fájdalmas és simán leül neked onnantól meg a tiéd... mézesmadzagon vezetheted...
Azért b+, mert nem mindegy, hogy izmos vagy, vagy kövér.
Hiába vagy nagydarab, ha zsír van rajtad, nem esztétikus, és nem indítja be a genetikai kódot sem, mert azt látja, hogy jé b+ egy fos.
Nekem valahogy nincsenek bajom a csajozással, ha akarok valakit szerezni, akkor kb 1 perc.
érdekes ez a téma - mint a válaszokból látszik, mindenkinek más jön be :)
én, annak ellenére, hogy husibb vagyok (na jó, dagi) sosem jöttek be a husibb fiúk. egyszerűen nem tetszett, pedig amennyi előítélet ért még anno a suliban, nagyon hülyén éreztem magam, hogy pont én válogatok... dehát ez van, az ízlést nem lehet ép ésszel befolyásolni. és engem valahogy kiábrándított a rezgő pocak egy srácon.
a vékonyak sem nagyon tetszenek (már csak azért sem, mert ne nézzünk már ki úgy, mint Stan és Pan :D), igazából én pont, hogy az izmos, vaskosabb típust szeretem. életem párja versenyszerűen thai-boxolt, mellesleg katona, edzésben van mindig :) nem a kigyúrt fajta, nem is a leszálkásított, hanem egy 178/80, erőteljes pasi. nadddon tetszik :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!