Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szeretitek jobban a vékony pasikat mint a vastagabb, erősebb, izmosakat?
Tudom hogy nem minden csaj a vékonyakra bukik, de a többségetek szerintem igen, és nem értem hogy miért.
Ha csak logikusan gondolkozik egy nő (ha tud olyat) akkor ki tudja őt hamarabb megvédeni? Egy Erős magas srác vagy egy vékony és gyenge?
A nők elvileg úgy vannak kódolva hogy a legerősebb pasi kell nekik mert ő tud nekik erős gyereket csinálni és ő tudja megvédeni ugye, amióta az emberiség létezik ez mindig is így volt. De mostanában (talán az elmúlt 20 évben kezdenek felcserélődni a szerepek is..
Szóval ez miért van? Mutálódtok?
Hy!
Én nagy darab vagyok (és nem csak izom)
Jó igaz kevesebb nő az aki télleg ezt szereti de vannak!!!
Aki meg nem szereti azzal is eltudom magam fogadtatni...És a sexben sincsenek emiatt problémáim...sőőőt jobb vagyok mint mások !!!
Szal aki azokat a nyálgépeket szereti a műizommal amivel csak díszelegni tudnak azok még nem nőttek fel az igazi párválasztáshoz!!!!
Amugy ugyanez a kérdés jöhetne csak nőiben is!!!!!!
Bár amugy nekem mindegy hogy egy nő mekkora csak megfelelő formát öltsön...És nemtom hogy miért de a nagyobb seggű lányokat élvezetesebb megrakni!!!
Azért az egó ott van :) :P , én sem vagyok nagy darab 19éves 60kiló ,vékonynak érzem magam viszont aki látta a felső testem lány az mindíg csak megnézett illetve mindíg megkérdezték hogy kondizom --e .. de életemben nem nyúltam súlyzóhoz... Nekem is van kis barátnőm neki is vannak hibái mint minden embernek és nekem is és ha nőt akartok szerezni ne nagyon alkoss a külsőre mert lehet csak 2 éjszakára akar :D
Jó nekem is fontos hogy jól nézzen ki de egy ici pici felesleg azért jöhet :D
Nagy seggű nőket valóban jobban meg lehet teremteni...hadd lovagoljon ,jól belemarkolsz széthúzod a fenekét azt küldöd neki had visíccson ááááááááhh :D
Kérdező!
Te nagyon hülye vagy. A lányoknak pont az kell, hogy a fiú kigyúrt, izmos legyen. Ha ez nem teljesül akkor a dagadtat is elfogadják. Ha egy fiú vékony, akkor nem sok esélye van a lányoknál. Talán csak a prostiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!