Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Veletek volt mar igy?
Szerelmet vallott egy csaj, aki jofej, kedves es szep volt, de ti nem leptetek semmit, valamint nemhogy megmondtatok volna a csajnak, hogy igen vagy nem, inkabb hallgattatok es nem mondtatok semmit...
Majd ra par hetre/honapra megbantatok, hogy nem lett semmi
Anett
De miert?
Én értem. Egyszerűen félreléptél és belefagytál a jég alá és nem tudsz feljönni. Egy tipp ami mindenkinek szól:
SOHA NEM MONDUNK NEMET HOGYHA NEM TUDUNK ÉPP AKKOR VÁLASZOLNI! (Igen, végig nagybetű mert ez egy aranyszabály)
Inkább mondjátok neki hogy most erre nem tudnál válaszolni és egy kis idő kell neked, átgondolod és akár még aznap ha találkoztok megmondhatod neki. (akármilyen kor, fiú lány totálisan mindegy)
Én is elég agy dilemma előtt vagyok. 3 éve teljesen belezúgtam egy lányba az osztályból, és mintha ő is érezne valamit de mindenki úgy tudja hogy egy másik fiú tetszik neki, aki mellesleg le se sz*rja. Namármost nemtudom hogy megmondjam-e neki hogy én mit gondolok erről és hogy mit érzek iránta,és habár előttem az élet nekem csak ő kell. De ez felesleges, holnap megyek és olyan leszek mint az Unicum: Pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!