Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ki hogyan, hol ismerkedett meg a párjával és ki kezdeményezett először?
Egy közösségi oldalon, én hívtam el egy koncertre, de akkor ő még képet sem látott rólam, semmit nem tudott igazából velem kapcsolatban. Nem hittem hogy el is jön. Lassan már 1 éve vagyunk együtt.
25L
Majdnem egy éve vagyunk már együtt :)
Egy buszon utaztunk haza mindig.
Én elkezdtem öt nézegetni, hogy milyen aranyos lehet,de letettem róla, mert olyan furcsán nézett mindig vissza XD
Majd egyik délután leült mellém és megkérdezte, hogy miért nézem mindig.
Ezek után sokat beszélgettünk hazafelé a buszon és összejöttünk.
ma 10:48
fiú vagy lány vagy? :)
Én oviban ismerkedtem meg vele. Egy csoportban jártunk.
Aztán el is felejtettem. De első héten az egyetemen vonattal utaztam fel. Mikor felszálltam ő jól megnézet. Aztán szemeztünk a vonaton, mert rajzolt. Én meg azon filóztam, hogy hogyan tudd zötyögő vonaton olyan jól rajzolni. Aztán odamentem és megkérdeztem, hogy mi a titka.
Leszállásnál oda ment hozzám és megkérdezte, hogy segíthet-e cipelni a cuccaim. Aztán elbeszélgettünk. Kb 3 hónap után pedig megkért, hogy legyek a barátnője.
Azóta együtt vagyunk.
22/L
Interneten, egy chat oldalon, aztán facebook, msn.
Utána sokat beszélgettünk, aztán elkezdett célozgatni, hogy tetszem neki, utána én is, aztán összejöttünk:)
21f
Mostani barátnőm előtti exem megismerése:
Egy nagyon jó haverbarátom (34) mondta, hogy bemutat valakinek, aki neki nagyon tetszik és neki is ő, de én esélytelen vagyok a csajnál(36), mert 30 alatt neki senki sem ember. Voltam 23. Na eljött a közös vacsi akkori barátnőm, haverom és a kiszemeltje. Majd ment egy jó latin zene, megkérdeztem a barátnőm, hogy jössz táncolni? Azt mondta nem, haverom barátnőjelöltje jött önként. Nagyot táncoltunk, beszélgettünk, majd találkozgattunk. De már minden eldőlt az első összenézéskor. Amúgy be se jött neki a haverom. 1,5 évig voltunk együtt.
Jelenlegi barátnőmet szintén ugyanaz a haverom hozta el a társaságba. Akkor lett vége exemmel. Egyből egymásba szerettünk és azóta együtt vagyunk, sosem voltam még ilyen boldog! 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!