Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy olyan fiúról aki 21 éves és soha nem kezdeményezett egy lánynál sem?
Ez a kérdés bennem is már felmerült, de nem tettem fel. Ugyanez vagyok én is, külsőmmel semmi gond.
21/F
Férfiként azt mondom eddigi tapasztalatom alapján, hogy esélyed sincs, mert egy "átlagos" lánynál, mert ők jobban szeretik a hagyományos felállást. Ők lehetnek nők, mellettük a FÉRFI.
Ha neked ahhoz sincs bátorságod, hogy megszólíts egy lányt, nincs elég önbizalmad ahhoz, hogy tudd elég jó vagy, akkor csak az olyan lányok fognak csak felszedni, akiknek nagyobb tökük van a lábuk között mint neked és lehetsz papucs a kapcsolatban.
Önbizalomról meg annyit, amíg úgy teszed fel a kérdést, hogy elég jó vagy e a lánynak nincs esélyed. Akkor lesz, ha úgy teszed fel a kérdést: érdemes ezt a lányt megismernem?
26F
Értem én de még is honnan legyen önbizalmam?Az a sikerélményekből lenne, persze improvizálhatom, hogy fú de jó pasi vagyok, de belül nem ezt érezném.
Nekem ez abszurd, hogy előbb lesz barátnője egy bunkó 8 általánost végzett füves gyökérnek mint nekem csak mert kezdeményez.Én meg hiába tudok felmutatni csomó mindent kutyának sem kellek.
Én azt hogy vagy meleg, vagy önbizalomhiányban szenved de nagyon. Önbizalom tanulható, csak akaraterő kell hozzá.
Egyszerű módja, hogy keresel egy olyan cselekvést amit nem mernél megtenni és megteszed. ( persze nem kocsifeltörésre meg bankrablásra gondolok) Pl.: meglátsz egy csajt az utcán akkor odamész és megkérdezed mennyi az idő. Nem kell más, az se érdekeljen hogy jó nő e vagy sem, jó e a segge vagy sem. lényeg az hogy meg tudd az időt, több mint való vagy azt mondja hogy nincs órája, vagy azt hogy x óra x perc. Ha visszakérdez, akkor kitalálsz valamit, elromlott az órám, lemerült benne az elem, lefogyott a telefonom, stb.
Ugyanezt el lehet játszani a bevásárló központokban.
másik az lene, ha az előbbi sem megy ( pedig ez a 0. lépés) akkor az hogy a neten írogat és próbál szóba elegyedni bárkivel aki szimpatikus neki.
Amíg nem bízik magában és nem fogadja el saját magát, addig hogy várja el bárkitől is hogy tetsszen neki és komolyabb kapcsolatuk legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!