Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szilvesztert egy házibuliban töltöttem az unokatesóméknál. Ott volt az unokatesóm egyik haverja aki már régóta tetszik és elég jól sikerült a jelek küldése felé.:D Szorosan átölelt, játszottunk egymás kezével szóval ilyen aranyos kis apróságok, de nekem úgy jött le hogy ő is szeretne valamit tőlem. Ma még csak hozzám sem szólt, mintha bujkálna, pedig nem voltunk részegek és barátnője sincs.Nem értem ezt az egészet, személyesen már nem tudjuk megbeszélni maximum msnen. Mit csináljak?:( (17L vagyok, a fiú 20 éves.)
2011. jan. 1. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor msn-en megbeszéltek egy randit. Ennyi! Nyugodtan kezdeményezd a beszélgetést.
2011. jan. 1. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha egyáltalán nem úgy gondolta? Pluszba meg nem szereti a kezdeményező lányokat?
2011. jan. 1. 18:18
 3/4 anonim válasza:

hát pl az unokatesód kideríthetné h bejössz e a srácnak, ha téged kerül, vagy szervezzetek egy újabb házibulit, vagy msn-en próbáld meg kideríteni tetszes-e neki,vagy kérdezd meg hogy miért kerül téged

de akár meg is szervezhetitek h páran elmentek moziba egy filmre, és az unokatesód meghívja a srácot is, és akár még ilyen randi is kialakulhat

bocs most nincs jobb ötletem

2011. jan. 1. 20:32
 4/4 kovpet ***** válasza:

"És ha egyáltalán nem úgy gondolta? Pluszba meg nem szereti a kezdeményező lányokat?"

Akkor nem lesz semmi.

De ha nem próbálod meg, akkor sem lesz semmi. De akkor még nem is lehetsz biztos benne, hogy miért nem lett semmi...

2011. jan. 1. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!