Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szerintetek ezzel leegettem magam?
jézusisten nem jutok szóhoz
ennyire bunko ,hogy lehet vki és aztán nem veszi észre pedig mennyien írták neked itt komoly bajok vannak
55%
1-azt hittem a baromsagnak van hatara, de te vagy az elo pelda ra, hogy NINCS
2-en az 55%ommal befognam a pofam
3-amit te kivantal, ez rosszakaras, ami miatt meg Isten egyszer meg fog buntetni!!!
Szia! Igen, egy picit leégetted magad, de nem nagy ügy. Ha akarna tőled valamit, akkor szerintem irt volna vissza. Most egy ideig ne foglalkozz a fiúval. Szerintem. Az idő majd segít egy picit. Lehet, hogy most nem lett semmi köztetek, de ki tudja mit tartogat a jövő. Hány évesek vagytok? :)
14/L
be kéne linkelni ezt a kérdést a srácnak...
amúgy akkora retardált idióta vagy, hogy kevés ilyet látni. az internet nem való mindenkinek. inkább menj és olvass pár könyvet, hátha fejlődsz egy kicsit, és talán a helyesírásodon is segítene. ha nem 12-13 éves vagy, akkor szerintem 10-11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!