Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Szerintetek ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szerintetek ezzel leegettem magam?

Figyelt kérdés
Elmondtam egy fiunak MSN-en hogy tetszik. Majd ket nap utan kitiltottam. Nem koszontem vissza neki, ha o koszont. Majd gondoltam, jobb lenne megbeszelninezert visszavettem MSN-re, de o nem fogadott el....
2010. dec. 29. 17:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Megértem szegény srácot, én se fogadnám el aki egyszer kitiltott.Szerintem kicsit bolondnak talál,mert először aztmondtad tetszik neked,aztán nem válaszolsz neki,utána kitiltod.Te sem tudod mit akarsz,szegény fiút ezek után nem is érdekli.Ne hallgass arra a csajra többet! ;)
2010. dec. 29. 17:34
 12/39 anonim ***** válasza:
uristen,ekkora huyleket -.-
2010. dec. 29. 17:35
 13/39 A kérdező kommentje:
Mar nem azert, de miert is voltam en bunko vele? Mert elmondtam, hogy tetszik? O bezzeg nem vol bunko, hogy tobb mint egy honapja nem kepes a szemembe mondani hogy ne haragudj de te nekem nem tetszel....
2010. dec. 29. 17:35
 14/39 anonim ***** válasza:
92%
Te nagyon hülye vagy már bocs. Ja nem, nem kérek bocsánatot, te nagyon hülye vagy!
2010. dec. 29. 17:39
 15/39 anonim ***** válasza:

Nézd nem mondta senki hogy bunkó vagy, itt mindenki hülyéz téged de nem bunkóz. És azért hülyéz mert egy hülye hülye tanácsát fogadtad meg :)

Azon sírsz hogy 1 hónapig nem válaszol majd mikor rád ír nem válaszolsz és letörlöd, az intelligencia...Mindegy ezt már elcseszted...tök 8 hogy ezek után mit fogsz csinálni... 12-13 éves vagy igaz?

2010. dec. 29. 17:44
 16/39 A kérdező kommentje:

DeadGirl!! De meg miota vagy fiu? Semmi kozod nincs is a fiukhoz! >:-P

Jah es nem arra voltam kivancsi, hogy hulye vagyok-e vagy sem!

2010. dec. 29. 17:46
 17/39 anonim ***** válasza:

Lesz@rom, hogy fiúkat kérdeztél tudod?:D

Megmondtam a véleményem.

Semmi értelme nem volt annak amit csináltál. Szerelmet vallottál neki, ez még oké. De mi a fenének tiltottad le? Ezek után meg csodálkozol, hogy nem vesz vissza... Én se tenném a helyében. Gondolkodtál volna elöbb és nem kellett volna hallgatnod egy idiótára, aki ezt tanácsolta.

2010. dec. 29. 17:47
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem, nem 12-13 eves vagyok! Egyebkent ki mondta azt, hogy o irt nekem es nem nem valaszoltam? Jah igen, SENKI! ezt nem tom honnan szedtetek......
2010. dec. 29. 17:48
 19/39 anonim ***** válasza:
,,Nem koszontem vissza neki, ha o koszont".......... -.-
2010. dec. 29. 17:51
 20/39 A kérdező kommentje:
:)) ha en nem koszontem vissza neki, ha koszont az nem = azzal, hogy nem beszeltem vele, ha o irt.....
2010. dec. 29. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!