Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Szerintetek ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szerintetek ezzel leegettem magam?

Figyelt kérdés
Elmondtam egy fiunak MSN-en hogy tetszik. Majd ket nap utan kitiltottam. Nem koszontem vissza neki, ha o koszont. Majd gondoltam, jobb lenne megbeszelninezert visszavettem MSN-re, de o nem fogadott el....
2010. dec. 29. 17:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj most már nagyon irritáló az írásstílusod. Nem szeretnél megtanulni magyarul?
2010. dec. 29. 17:54
 22/39 A kérdező kommentje:
DeadGirl- es se g.cizek azzal hogy te nem a fiukat szereted akkor kussolja!
2010. dec. 29. 17:57
 23/39 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú.

Tudom, hogy ilyen esetekben csak az őszinteség a kiút, ha akarsz még tőle valamit, az leszel vele.

Igen, leégetted magad. Legalább felfigyelt Rád :)

Ha így fogod fel, még rendbe hozhatod.

A baj, hogy ha egy kérdésnél azt látjuk, hogy msn, letiltottam, letiltott... rögtön előbújik a gonosz énünk legtöbbünknek és osztjuk a kérdés feltevőjét, mert tudjuk, mennyivel nagyobb problémák vannak ennél a kamaszkori ábrándozásoknál.

Kívánok neked pár normális válaszolót, nem pedig kötekedőt!

25/L

2010. dec. 29. 18:01
 24/39 A kérdező kommentje:
takacsmel! Koszonom a valaszt! Sajnalom, hogy csak keves ilyen ertelmes ember ad itt valaszt, mint Te!!
2010. dec. 29. 18:03
 25/39 anonim ***** válasza:
A normális válasz az olyasmi lenne számdora amiben irreális dolgokat mondanak és hitegetnek? :)
2010. dec. 29. 18:07
 26/39 anonim ***** válasza:
baratnodnek uzenem: _|_ , neked meg, hogy ne hallgass idiotakra. meg az is lehet, hogy maganak akarja a csavot es azert mondta neked, hogy tiltsd ki :-??
2010. dec. 29. 18:09
 27/39 A kérdező kommentje:
Normalis valaszt az tud adni, aki normalis! Nem ugy, mint egyesek, irogatnak minden baromsagot, kioktatjak a masikat, ahelyett hogy magukba neznenek, hogy hoppa en se vagyok tokeletes, akkor mit osztom itt a marhasagaimat. Es reszemrol ennyi! Nem fogok itt foloslegesen vitatkozni olyan emberekkel, akik latom, hogy alapbol hulyek!
2010. dec. 29. 18:14
 28/39 anonim ***** válasza:
Atyaég,hát sorry,nem kicsit égetted le magad, máskor ha pasizol csak magadra hallgass!
2010. dec. 29. 18:14
 29/39 A kérdező kommentje:
Tobb, mint ket eve van baratja es szereti. Plusz, gondoltam csak kell tudjon valamit, ha mar volt neki egy halom baratja, de latom tole meg egy amator is tobbet tud...
2010. dec. 29. 18:17
 30/39 anonim ***** válasza:
Hááát, ha nem 12-13 éves vagy akkor szégyellhetnéd magad hogy ennyi önállóságod sincs...na de midnegy, hogy a kérdésedre válaszoljak ez totál égés volt. további szép estét! :)
2010. dec. 29. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!