Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány akivel találkoztam párszor és eléggé bejön nekem és tudom hogy neki és én, viszont ilyen indokkal jött hogy nem akar járni most senkivel(már jó ideje nem volt barátja) mert nem tudja rávenni magát most hogy barátja legyen. Tudom h tetszem neki és jól is érzi magát velem de mégis ez van :\ Mit tegyek szerintetek? Néha úgy érzem hogy megveszek érte :\
2010. dec. 27. 01:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégsem jössz be neki eléggé. Nem akar megbántani.
2010. dec. 27. 01:30
 2/5 anonim válasza:
sztem nem arrol van szó h nm jössz be neki, lehet h elszokott attol h kapcsolatban legyen, velem is igy van...probálkozz de ne tul rámenősen : )
2010. dec. 27. 02:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neki, de ezt a lányok 99%-a nem képes megmondani.
2010. dec. 27. 08:07
 4/5 A kérdező kommentje:
más embertől tudom, hogy igen, otthon mondogatja a nevem, hogy én így meg úgy meg mittomén. tehát nem erről van szó
2010. dec. 27. 12:13
 5/5 anonim válasza:
Egy-két apró ajándék találkozáskor?
2010. dec. 27. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!