Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasizz. De még is hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasizz. De még is hogy?

Figyelt kérdés

A nagy problémám, hogy nem igazán merek közelíteni a férfiakhoz, meg egyébként is eléggé zárt a baráti köröm.

Lassan 2 éve, hogy szakítottam barátommal és már szeretnék egy komoly kapcsolatot, egy komoly sráccal.

(Komoly: akinek nem életcélja, a discoban, alkohol vagy drog túladagolásban elpatkolni.)

Szóval lényeg a lényeg, a netes társkeresést próbáltam de nekem nem igazán jött be, tudnátok adni ötleteket/tippeket, HOL és HOGYAN lehetne egy kisvárosban JÓL ismerkedni?

Köszönöm!

2010. dec. 26. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

az én karácsonyi ajándékom neked egy pár őszinte tipp.

Nem le hurrogás:

1. ha vannak barátnőid talizz velük de beszéld le velük hogy hozzák a pasijukat és azok haverjait.

2. ha nincs barátnőd, iratkozz be egy fitness terembe vagy alakformáló terembe ahol szerzel barátnőket, és talizol velük ugy hogy hozzák a barátjukat és azok 1-2 szingli haverját

vagy simán ott összejössz egy sportbélivel-vagy eljársz sportpályára futni ahol szintén vannak fiuk-

3. társkereső oldalakon mint találka.hu parom.hu stb részletes keresésben rákeresel pár helybélire

4. simán szemezel valakivel egy kávézóba

nekem az1. jött be és van egy csajom 3 éve 90es mellekkel jó alakkal zöld szem stb

5. ha nincs önbizalmad vegyél cypralexet tb alapon ingyen a pszichiáteredtől amitől oldott mosolygós csajszi leszel

[link]

én volt hogy balcsin magamnak vágtam partot a nádasba mert kerültem az embereket de a gyógyszer után 10 nappal meg a buliba én voltam a középpont.

remélem segitettem

25F

2010. dec. 26. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Hány éves vagy,és hány kilógramm?
2010. dec. 26. 17:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Első köszi.

2. szerintem a kérdésem szempontjából ez lényegtelen.

Nem itt akarok "pasizni", csak ötleteket szeretnék kapni.

2010. dec. 26. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Disznótoron.
2010. dec. 26. 17:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Szellemes; de a kisváros nem egyenlő a faluval!

Értelmes segítő szándékú ötleteket és tippeket, ha nem megy inkább ne is írj!

2010. dec. 26. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, mivel több éve nem tornáztam gondolkodtam a konditermen, meg próbálj minél több helyre egyedül menni, persze nem éjszakai szórakozóhelyre gondolok, hanem vásárolni, vagy könyvtárba meg ilyenek, ki tudja hol futsz össze valakivel.:)
2010. dec. 26. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:

ha bp közelében laksz írj privit :P

25/F

2010. dec. 26. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy egy kicsit gyerekes de az uncsim így találta meg a pasiját...

Ha van vidámpark a közelbe menny el...Vagy ha Május 1.-e van

Próbálj ki egy sportot ami szimpi pl. nyíl

És az uncsimnak ugy jött hogy oda ment hozzá egy fiú és mondta neki hogy megtanítja átölelte megfogta a kezét,és a többi ment magától és.

És a parkban eggyüt lógtak.

2010. dec. 26. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért nem jött be a netes társkeresés?

Szerintem a barátnős kiruccanások nem jók pasizásra. Sokkal nehezebb megszólítani egy társaságban lévő lányt. Ha zárkózott vagy, akkor gyorsan visszamenekülsz a biztonságot nyújtó társaid közé. Egyedül kénytelen vagy reagálni.

2010. dec. 26. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sok a komolytalan. Illetve kisváros révén, elég sok gúnyolódást is visszahallottam az emberektől és nem szeretek céltábla lenni.
2010. dec. 27. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!