Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasizz. De még is hogy?
A nagy problémám, hogy nem igazán merek közelíteni a férfiakhoz, meg egyébként is eléggé zárt a baráti köröm.
Lassan 2 éve, hogy szakítottam barátommal és már szeretnék egy komoly kapcsolatot, egy komoly sráccal.
(Komoly: akinek nem életcélja, a discoban, alkohol vagy drog túladagolásban elpatkolni.)
Szóval lényeg a lényeg, a netes társkeresést próbáltam de nekem nem igazán jött be, tudnátok adni ötleteket/tippeket, HOL és HOGYAN lehetne egy kisvárosban JÓL ismerkedni?
Köszönöm!
az én karácsonyi ajándékom neked egy pár őszinte tipp.
Nem le hurrogás:
1. ha vannak barátnőid talizz velük de beszéld le velük hogy hozzák a pasijukat és azok haverjait.
2. ha nincs barátnőd, iratkozz be egy fitness terembe vagy alakformáló terembe ahol szerzel barátnőket, és talizol velük ugy hogy hozzák a barátjukat és azok 1-2 szingli haverját
vagy simán ott összejössz egy sportbélivel-vagy eljársz sportpályára futni ahol szintén vannak fiuk-
3. társkereső oldalakon mint találka.hu parom.hu stb részletes keresésben rákeresel pár helybélire
4. simán szemezel valakivel egy kávézóba
nekem az1. jött be és van egy csajom 3 éve 90es mellekkel jó alakkal zöld szem stb
5. ha nincs önbizalmad vegyél cypralexet tb alapon ingyen a pszichiáteredtől amitől oldott mosolygós csajszi leszel
én volt hogy balcsin magamnak vágtam partot a nádasba mert kerültem az embereket de a gyógyszer után 10 nappal meg a buliba én voltam a középpont.
remélem segitettem
25F
Első köszi.
2. szerintem a kérdésem szempontjából ez lényegtelen.
Nem itt akarok "pasizni", csak ötleteket szeretnék kapni.
Szellemes; de a kisváros nem egyenlő a faluval!
Értelmes segítő szándékú ötleteket és tippeket, ha nem megy inkább ne is írj!
ha bp közelében laksz írj privit :P
25/F
Lehet hogy egy kicsit gyerekes de az uncsim így találta meg a pasiját...
Ha van vidámpark a közelbe menny el...Vagy ha Május 1.-e van
Próbálj ki egy sportot ami szimpi pl. nyíl
És az uncsimnak ugy jött hogy oda ment hozzá egy fiú és mondta neki hogy megtanítja átölelte megfogta a kezét,és a többi ment magától és.
És a parkban eggyüt lógtak.
Miért nem jött be a netes társkeresés?
Szerintem a barátnős kiruccanások nem jók pasizásra. Sokkal nehezebb megszólítani egy társaságban lévő lányt. Ha zárkózott vagy, akkor gyorsan visszamenekülsz a biztonságot nyújtó társaid közé. Egyedül kénytelen vagy reagálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!