Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy lány nagyon tetszik meg minden és csak ő jár az eszembe. Tegnap megkérdeztem tőle, h lehetne-e több mint barátság erre azt válaszolta "Lehet most bunkónak meg aljasnak tartasz de nem szeretnék többet mint barátság, most nemtudom máshogy megfogalmazni a gondolataimat." Berágtam, ideges lettem és nem válaszoltam neki. 1 óra múlva újra beszélgettünk és mondta h szeret velem beszélni, bocsánatot kértem tőle h ideges lettem és leráztam erre azt mondta " már akkor megbocsájtottam mikor írtad" és most ugyan ott vagyunk mint amikor meg se kérdeztem. Én nem tudok lemondani róla, Ő az igazi, de Ő-t még nem fogta meg bennem semmi :S Tök jól eltudunk beszélgetni meg minden, de nem az igazi az ő részéről.
Mitévő legyek?
2010. dec. 26. 11:36
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy felejtened kéne, és keresni valaki mást. Talán, ha többet beszéltek, akkor megtetszel neki. Mióta ismeritek egymást? Illetve honnan.
2/4 anonim válasza:
Ugyan ezt játszottam le kedden... bár én nem rágtam be... valahol megértem az ő állsápontját is... ami engem jobban aggaszt, hogy ezt már egy éve eljátszottam és akkor 1-2 hónapig elég nyögve nyelősen tudtunk csak beszélni.. mind kettőnknek idegenvolt a helyzet... én szarul éreztem magam az ő részéről pedig nem tudok nyilatkozni. Lényeg a lényeg én is úgy éreztem Ő az igazi, de azt mondta nem.. hát akkor nem. Nem fogok erőszakosan nyomulni, hogy márpedig igen is együtt leszünk...
3/4 A kérdező kommentje:
Értem... de akárhogy akarom nem bírom kiverni a fejemből :'( Sulikezdés óta ismerem, mert 1 iskolába járunk, de csak évfolyamtársak vagyunk. Kettőnk közt 1 óra alatt visszaállt a viszony.. mondtam neki h nemfog menni a beszélgetés úgy mint ezelőtt, de Ő biztatott és most megint normálisan beszélünk.. Bármit teszek csak Ő jár a fejemben és aludni is nehezen tudok :( Nem tudom mit tegyek..
2010. dec. 26. 12:38
4/4 anonim válasza:
Vigyázz,hogy még véletlenül sem játszd a sértődöttet,félreérthető helyzetek pl. rögtön egy másikat fűznél stb., mert azzal végképp elriasztod. Várj, hátha megszeret,vagy lazits a kapcsolaton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!