Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szégyell? :S
Mikor kettesben vagyunk,vagy nyilvános helyen,ahol nincsenek ismerősök fogja kezem,átölel,meg akar csókolni.
Viszont amint jönnek a haverjai egyből sír a szája,hogy mi lesz ha ezek kombinálnak.(Még nem járunk,mert úgy döntöttünk,hogy előbb megismerjük egymást.) Múltkor találkoztunk egy ismerősével és úgy bánt velem,mintha semmi közünk nem lenne egymáshoz:/ Most akkor mi van?
"Még nem járunk,mert úgy döntöttünk,hogy előbb megismerjük egymást."
Nem gondolod hogy ha ezt így megbeszéltétek, akkor ismerősök előtt jelenleg ezért próbálja még titkolni?? Oké hogy ismerkedtek, de senkinek nem meri kijelenteni hogy te vagy a barátnője amíg ti ketten meg nem beszéltétek.
hallo, fiú! Nem csaj! Nem kell kombinálni, komolyan mondom néha nagyon meglepődök rajtatok nőkön. Megbeszélitek hogy csak ismerkedtek először, aztán meg csodálkozol hogy ismerősök előtt nem ölelget és csókolgat...
Utolsónak: értem,mit akarsz ezzel mondani,de azért mégis szarul esik,hogy előttük le se szar:S
Na mindegy,azért köszönöm szépen mindenkinek:)
Ha két ember egy párt akar alkotni, akkor azt nem kell szégyenleni...Az sokkal szégyenletesebb dolog, amikor azért nem mutatja ki valaki az érzéseit, mert fél, hogy mit szólnak hozzá mások...
Most akkor együtt vagytok, vagy sem?!
Ha igen, akkor azt fel kell tudnotok vállalni...Nem kell szarakodni...
xD
Én már csak ilyen vagyok:)
Én is nő vagyok,de én sem értelek.
Valamit megbeszéltetek.Megállapodtatok,hogy nem kürtölitek szét.Nyilván egyikőtöknek sem lenne jobb,ha most egyből mutatnátok a külvilág felé,hogy dúl a lamúr,aztán meg később,mikor nem úgy sikerülnének a dolgaitok,rajtatok köszörülnék a nyelvüket.Szerintem valahol Téged is óvni akar ezektől a támadásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!