Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha részeg vagy? (tovább)
is azokhoz a csajokhoz mész oda akik tényleg tetszenek vagy akkor mindegy egy buliban?
vagy akkor semmi sem tiszta és nem is emlékszel másnap rá?
tehát változik h ki jön be és kit szeretnél meghódnítani ha totál részeg vagy?
köszi
egyetértek a 21:47 -es válasszal és veled is..
ha nem emlékezne semmire, ennek megkell maradnia ha komoly :)
Utolsó:
"elvagyunk táncolunk dumálgatunk..és másnap felkel és nem is fogja tudni h megtörtént." A dumálgatás és a táncolás.
Nem szex, micsoda perverz fantázia... Vagy az enyém az? XD
Amúgy meg ha már idejöttem kötözködni, válaszolok is. :)
Szóval, szerintem az szánalmas, ha valaki úgy akar felszedni egy pasit, hogy jól leitatja (vagy megvárja, amíg magától iszik annyit), és rámászik.
Másnap elképzelhető, hogy a srácban majd egy világ dől össze, ha megtudja, hogy Veled csókolózott, persze az is lehet, hogy örülni fog neki.
Egy ilyen esetet mindig józan állapotban kell végrehajtani, mert lehet, nagy csalódás lesz a vége.
jah értem :D hát figy.. nincs benne semmi..
Nem veszítesz vele ez a lényeg.. te mindenképpen csak nyerhetsz.. megtudod h van-e esélyed vagy sem..
persze a 2. az rosszul esik de.. legalább megtudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!