Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha már nem ugy beszélgetünk mint régen? Tovább lent.
hány éves vagy?
merre beszélgetek? pl.meló,iskola,telefon,stb....
15/L
egysuliba járunk, de suliba nem nagyon szoktunk beszélni, meg utána sem:S inkább igy telón:/
Találkozzatok. Mondd meg neki, hogy te már unod a telefonálgatást, és mi lenne, ha sétálnátok egyet? Ha beszari akkor nemet mond, akkor hagyd a srácot, ha meg akar tőled valamit, vagy cska simán élvezi a társaságod, akkor igent mond. :)
(első voltam)
Esküszöm neked erre kifejlesztettünk valamit a barátommal.
Óriási és maximálisan tudom ajánlani akárkinek, kortól nemi identitástól függően.
Kérdezz felelekszerűség!
Mi ha unatkozunk mindig ezt játsszuk (4 éve vagyunk együtt lassan pedig még 18 évesek se vagyunk).
A szabályokat mi így állítottuk fel: bármit szabad kérdezni, bármilyen témában, a válasz csak igaz lehet, egyszerre csak egy kérdés ilyesmi, de a szabályokat végülis ti írjátok.
Így rengeteg dolgot megtudhattok a másikról és szorosabb lesz a kapcsolatotok. nem kell a kérdéseknek komolyaknak lenniük feltétlenül a lényeg az, hogy együtt vagytok és végülis csak egymásra figyeltek, mesélhettek egymásnak, ilyenek.
Amúgy ezt a dolgot én is épp emiatt találtam ki még anno, mert sokat beszéltünk és elfogytak a friss dolgok, de a régieket addig vezeted vissza amíg akarod végülis. És közben jönnek az újak így végülis már lesz elég téma, vagy szervezzetek közös programot, akár egy sétát este közösen, vagy csak kiülni a kertbe és labdát dobálni ...
Sok sikert mindenhez! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!