Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a csajok a vadászokat?
Figyelt kérdés
Egy csaj sem szereti hogy vadászom miért van ez?
18/F
2010. dec. 14. 18:19
41/49 anonim válasza:
Hát igen... Ha májer a srác, akkor ő is fogjon kézzel. Megint más aki szakember. Ők viszont szerintem ritkábban kérdeznek a gyakorin, és mással csajoznak.
De ne ítélkezzünk...
42/49 anonim válasza:
kérdezd meg tőle.De ha újgazdag nyüvek lenne akkor ragadnának rá a nők.A pénz elnyom minden előítéletet...a nőknél.
43/49 szamóca. válasza:
ez még rondább általánosítás volt minthogy én kvázi leírtam magamban a krédezőt.
44/49 anonim válasza:
bocsesz,azt elfelejtettem hozzátenni,hogy mindig vannak kivételek,és azoknak tisztelet jár.
47/49 A kérdező kommentje:
Hát eddig 2 normális elfogadható válasz érkezett. Szamóca kérdése hogy melyik csoportba tartozom :Nem az újgazdag pénzes kocavadászok közé.
2010. dec. 17. 08:11
48/49 anonim válasza:
Harmadik válaszolónak!
Ezek szerint te még nem ettél vadhúst! A csirke meg mivel védekezik a kés ellen?
49/49 anonim válasza:
Nem ettem, és nem is szándékozom enni, hiszen vadállatok leölése nélkül is húshoz tudok jutni. Én csak a haszonállatok húsát eszem meg, és abból is csak azokat, amiket direkt evés céljából tenyésztenek (csirke, pulyka, disznó stb.). Húst muszáj ennünk, különben nem működne megfelelően a szervezetünk, de pont erre tenyésztünk olyan állatokat, amik e célt szolgálják, hogy a vadállatokat ne kelljen megölnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!