Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a csajok a vadászokat?

Figyelt kérdés

Egy csaj sem szereti hogy vadászom miért van ez?

18/F

2010. dec. 14. 18:19
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Csak a fegyvertől félnek,a vadhúst szeretik.Több nőt is megkérdeztem már,és 90% félt a fegyverektől,kb 10-et kérdeztem meg.A maradék egy még lőtt is a sörétessel.Én is sajnálom az állatokat,de a szarvaspörkölt ize felülírja a sajnálatot.Ja a rántott hús,nem a tecskóba terem,hanem egy élő aranyos disznóból van kihasítva,aki régen gazdája kezes jószága volt.Evvégre még mindig mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán.
2010. dec. 14. 19:25
 22/49 anonim ***** válasza:
75%

Az igaz.

Valóban kellenek vizsgák, fegyvervizsga, vadászvizsga, stb. Szép, férfias sport ez, ősi, évezredes dolog, tradíció, stb. Kultúrája van, szép amikor fenyőággal körberakva megadják a tiszteletet az elejtett vadnak, a "terítéknek".

Mégis elsősorban a nők idehgenkednek attól, ha valaki bármilyen alapos megfontolásból képes elvenni az életét egy élőlénynek. Ez is ösztönös dolog. Akkor is befogadnák az összes "őzikét" ha nem férnének tőlük a lakásban. :)))

Legtöbbjük pedig nem olvas szakkönyveket, vagy ha igen, akkor sem fogja megszeretni a vadászatot.

Én férfi létemre sem szívesen vadásznék, bár elismerem, hogy szükséges.

Én szívesebben lerajzolom, lefestem az állatokat, nem tudnám lelőni őket...

2010. dec. 14. 19:25
 23/49 szamóca. ***** válasza:

ma 19:25

mi köze a fegyvertől való félelemnek ehez? bár lehet azért nem értem mert a fegyverektől nem félek éppen...de ha félnék is. attól hogy egy srác vadászik még nekem nem kell látnom a fegyvert, ez inkább elméleti kérdés.

2010. dec. 14. 19:27
 24/49 anonim ***** válasza:
19:22-re Nem tudom hány éves vagy,de valószínű már akkor is vadásztam,mikor te még a bilit húztad és kiabáltad,hogy :"Vdázz tamion!"
2010. dec. 14. 19:28
 25/49 anonim ***** válasza:
szamóca.-Nagy kaland,legfeljebb nem vadász lesz a párod.Azt hiszed majd valamelyik vadász feladja a hivatását azért,hogy neked a leki világod jobb legyen?
2010. dec. 14. 19:32
 26/49 anonim ***** válasza:

"19:22-re Nem tudom hány éves vagy,de valószínű már akkor is vadásztam,mikor te még a bilit húztad és kiabáltad,hogy :"Vdázz tamion!""

Az oké, nem is téged minősítettelek a hozzászólásommal, hanem a "jaj lelövik szegény őzikét a gonosz vadászok" hozzászólókat akik nem ismerik a számukra nehéz szónak számító vadgazdálkodást stb..

2010. dec. 14. 19:33
 27/49 anonim ***** válasza:
lelki világodat akartam írni.
2010. dec. 14. 19:34
 28/49 anonim ***** válasza:
ok,bocs
2010. dec. 14. 19:35
 29/49 szamóca. ***** válasza:

ezt nem tudom mire írtad, honnan szedted... a kérdésre válaszoltam és próbáltam megvédeni a magam igazságát a válaszokkal szemben

de nem, nem dédelgetek ilyen álmokat:D

2010. dec. 14. 19:35
 30/49 szamóca. ***** válasza:
40%

egyébként ténylegn em értitek hogy a legtöbben az ellen hágálunk hogy az állatokat FELESLEGESEN öljék meg?

nem, nem kell belinkelni a jogszabályokat mert tudom hogy feleslegesen tilos megölni őket. csak azt is tudom hogy mennyire működik ez a valóságban.

na mindegy, ti vadásszatok nekem már úgyis csak a kész hússal van dolgom hálistennek.

2010. dec. 14. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!