Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a csajok a vadászokat?
Egy csaj sem szereti hogy vadászom miért van ez?
18/F
Az igaz.
Valóban kellenek vizsgák, fegyvervizsga, vadászvizsga, stb. Szép, férfias sport ez, ősi, évezredes dolog, tradíció, stb. Kultúrája van, szép amikor fenyőággal körberakva megadják a tiszteletet az elejtett vadnak, a "terítéknek".
Mégis elsősorban a nők idehgenkednek attól, ha valaki bármilyen alapos megfontolásból képes elvenni az életét egy élőlénynek. Ez is ösztönös dolog. Akkor is befogadnák az összes "őzikét" ha nem férnének tőlük a lakásban. :)))
Legtöbbjük pedig nem olvas szakkönyveket, vagy ha igen, akkor sem fogja megszeretni a vadászatot.
Én férfi létemre sem szívesen vadásznék, bár elismerem, hogy szükséges.
Én szívesebben lerajzolom, lefestem az állatokat, nem tudnám lelőni őket...
ma 19:25
mi köze a fegyvertől való félelemnek ehez? bár lehet azért nem értem mert a fegyverektől nem félek éppen...de ha félnék is. attól hogy egy srác vadászik még nekem nem kell látnom a fegyvert, ez inkább elméleti kérdés.
"19:22-re Nem tudom hány éves vagy,de valószínű már akkor is vadásztam,mikor te még a bilit húztad és kiabáltad,hogy :"Vdázz tamion!""
Az oké, nem is téged minősítettelek a hozzászólásommal, hanem a "jaj lelövik szegény őzikét a gonosz vadászok" hozzászólókat akik nem ismerik a számukra nehéz szónak számító vadgazdálkodást stb..
ezt nem tudom mire írtad, honnan szedted... a kérdésre válaszoltam és próbáltam megvédeni a magam igazságát a válaszokkal szemben
de nem, nem dédelgetek ilyen álmokat:D
egyébként ténylegn em értitek hogy a legtöbben az ellen hágálunk hogy az állatokat FELESLEGESEN öljék meg?
nem, nem kell belinkelni a jogszabályokat mert tudom hogy feleslegesen tilos megölni őket. csak azt is tudom hogy mennyire működik ez a valóságban.
na mindegy, ti vadásszatok nekem már úgyis csak a kész hússal van dolgom hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!