Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a csajok a vadászokat?

Figyelt kérdés

Egy csaj sem szereti hogy vadászom miért van ez?

18/F

2010. dec. 14. 18:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

A mai világ jócskán eltávolodott már onnan, amikor az emberek többsége tisztában volt ezekkel a dolgokkal.

Szerintem a nők esetében a személyiségük gondoskodó, anyai oldalával, a védelmező ösztönnel nehezen fér össze az, hogy a párjuk vadász.

Annyit látnak belőle, hogy megölnek valmi kedves, szőrös ki állatkát, akinek már az anyukája is kedves, szőrös kis ártatlan volt.

Nem végeznek ilyen iskolát, nem olvasnak, többségük sem eleven vadat, sem vadászt nem lát.

Az a válasz, hogy azért nem szeretik a vadászokat, mert ösztönösen viszojognak, a fent említett okok miatt....

2010. dec. 14. 19:44
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
helmet igazad van,jól látod.De most akkor csak a poén kedvéért:Beismerő vallomást kell tennem.ÉN VAGYOK BAMBI GYILKOSA XDXDXD
2010. dec. 14. 19:49
 33/49 anonim ***** válasza:
DDDDDDDDDD:)
2010. dec. 14. 19:58
 34/49 szamóca. ***** válasza:
2010. dec. 14. 19:59
 35/49 anonim ***** válasza:
Igen biztosan ŐŐŐŐŐŐ az. Gyilkos!!! Fogják meg.....
2010. dec. 14. 20:05
 36/49 anonim ***** válasza:
ÉN neveltem fel olyan őzgidát,aminek anyját kóbor kutyák ölték meg,még gyerekkoromban.MÉG CUMISÜVEGBŐL ITTA A TEHÉNTEJET.Felnőtt és vissza tudott illeszkedni a vadonba.Azért mondom ne ítéljetek első látásra,nézzetek a dolgok mögé.
2010. dec. 14. 20:06
 37/49 anonim ***** válasza:
75%

Nagy különbség van persze, és volt mindíg is a kocavadászok, a hétvégi vadászok, és a vadászmesterek között.

Aki szakmáját tekintve vadász, az együtt él az erdővel mezővel, az a dolga, hogy télen takarmányozza, védje, gondozza a vadállományt, kilője a beteg, sérült, gyenge egyedeket.

Megint más az újgazdag presztizsvadász, aki autóplatón ücsörögve lemészárol mindent, ami mozog, és büszke rá, hogy ő vadász...

Nem olyan egyszerű az.

2010. dec. 14. 20:13
 38/49 anonim ***** válasza:
Hidd el, ezeket az újgazdag nyüvekeket útálják a tisztességes vadászok is,mert lehet,hogy akkor vadászik először,de jobban tud mindent,lehet hogy ilyenek nézik el a gyümölcsszedő nénit szarvasbikának.Na ezeknek nem puskát,de ha vadászni akar akkor fogjon kézzel.
2010. dec. 14. 20:27
 39/49 szamóca. ***** válasza:
0%
csak nagyon halkan minden provokáció nélkül...szerintetek a kérdező melyik csoportba tartozik...? tudom csúúnyacsúnya mocskos általánosítás... de azért lenne egy tippem :)
2010. dec. 14. 20:30
 40/49 anonim ***** válasza:

A barátom apukája vadász (azt hiszem ő olyan "újgazdag presztízsvadász lehet, akit szídtatok), és időnként a barátom is vele tart, még csak fácánra lőtt. Hát finoman szólva nem ez a legszimpatikusabb tulajdonsága, de nekem csak az volt erre a reakcióm MAGAMBAN, hogy senki sem lehet tökéletes. Emiatt nem fogom kevésbé szeretni, annak ellenére, hogy alapból nem csípem a vadászkat.

Szóval kérdező, ha megismer egy lány, akkor valószínüleg nem az lesz a nagy szerelem akadálya, hogy vadászol, de mondjuk nem érdemes rögtön ezzel kezdeni a bemutatkozást.

2010. dec. 14. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!