Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a csajok a vadászokat?

Figyelt kérdés

Egy csaj sem szereti hogy vadászom miért van ez?

18/F

2010. dec. 14. 18:19
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
72%

Igen.....

Bikaviadal után a vendéglőnen a vendég herepörköltet kér...fogyasztás után kérdi a vendég, hogy miért csak ilyen kicsi az adag...mire a válasz:...ma a bika győzött... :)))))

Hajrá bika, hajrá állatok... :-)

2010. dec. 14. 18:53
 12/49 szamóca. ***** válasza:
90%

XD

így valahogy, az esélyegyenlőség nevében!:D

2010. dec. 14. 18:54
 13/49 anonim ***** válasza:
64%
ENNYI Ö KRÖT EGY KUPACBAN MÉG NEM LÁTTAM.Nem is értitek ti az egész vadgazdálkodás lényegét.(Nem újgazdagékra gondolok,de ennek is megvan az az előnye,hogy ha kilő egy jobbat a vadak közül, ezért fizet..vagy nem,de ez most mindegy,ezen a pénzen tud a társaság kaját venni a többi vadnak télre).Sok laikus csak mit lát?,hogy szegény állatokra lövöldöznek.Igen,mivel tenyésztették,télen etették,eljön a selejtezés ideje is.A gyengébbet lövik le,amely nem bírná ki a telet,na meg ne örökítse a génjeit tovább.A tenyésztett állatokkal ugyan így vagyunk.Egy adott területnek megvan a vadeltartó képessége,ennél több már a többi faj rovására menne.Nálunk nincs medve,farkas,oroszlán ami selejtezné a vadállományt.Vagy legyen?Na meg nem olyan könnyű ám lelőni egy állatot,a vadászok kétszer-háromszor is meggondolják,mielőtt kijelentenék valamire,hogy selejt,vagy golyóérett.Kérdés?
2010. dec. 14. 19:07
 14/49 anonim ***** válasza:
Kérdésre válaszolva:Félnek a fegyvertől szerintem.Én is tapasztaltam.
2010. dec. 14. 19:14
 15/49 szamóca. ***** válasza:
16%

kérdés: ha hagynátok békén az egészet nem végezné el ezt a "selejtezést" a természet?

jah, de...csak azt már elb*sztuk, mert kell nekünk mindenbe belepiszkítani.

másik: legalább használjátok fel akármire is... egyébként én értem hogy vannak szükségszerű rosszak, a vadászatban is látom ezt a réteget is. Csak én pontosan azokról beszéltem akiket te az első modnatodban kizártál: az újgazdag f*szkópékról akik unatkoznak a baromi nagy jódolgukban ezért elmennek a világ végére hogy impotenciájukat kompenzálják azzal, hogy egy szerencsétlen gyanútlanul legelő sz*rzsákot baromi messziről egy baromi jó puskával agyonlőjenek, utána meg próbáljanak menőzni a kikészített bőrével.

amíg szükségszerű és elkerülhetetlen a dolog, addig fejem hajtom előtte, csináljáátok. de csináljátok gyorsan, és profin.

onnantól hogy AZÉRT tenyésztik ki az állatot hogy aztán mókáskedvű idióták elszórakozzanak a leölésükkel viszont bizony a k*rva anyjukat.

2010. dec. 14. 19:15
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Én momentán nagyon jól értem.

De a kérdés nem arról szólt eredetileg, hogy a "vadgazdálkodás szempontjából" hasznos-e például azokat a szabálytalan agancsú bakokat kilőni, vagy szükségese a rókák szaporulatát ritkítani.

Arról szólt a kérdés, hogy a lányoknak szimpatikus-e az, a személy, aki ebben (az állatok életének elvételében) szívesen, önként részt vesz.

A válasz pedig az, hogy nem szimpatikus. Akkor sem, ha a vadgazdálkodás, vagy a természet egyensúlya megkívánja.

Nem kedvelik, hogy olyan kéz érjen hozzájuk, amelyik ölt, vagy ölni fog, valamilyen kedves kis jószágot. Nyuszit, fácánt, őzikét, stb... :))))))

2010. dec. 14. 19:15
 17/49 anonim ***** válasza:
Ja, 30 F
2010. dec. 14. 19:16
 18/49 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem kicsit van itt a társaság beszűkülve, illetve elég magas a műveletlenségi arány (bár ez nem titok itt a GYIK-en) . Kicsi lánykák. Olvassatok el egy-két vadgazdálkodásról szóló könyvet. Remélem az olvasás még megy. A vadászat nem úgy működik, hogy veszel egy puskát és lövöldözöl az erdőben. Elég nehéz vizsgák vannak.
2010. dec. 14. 19:19
 19/49 anonim ***** válasza:
42%

ma 19:07

Szerintem ne használj ilyen nehéz szavakat, mint: selejtezés, vadgazdálkodás, stb., mert ezek a panelből csak pislognak, mint lmp szavazó a valós élethelyzetekben.

2010. dec. 14. 19:22
 20/49 szamóca. ***** válasza:
90%

és elég sok a tátongó lyuk a jogrendszeren, ahogy minden másban is.

mégegyszer leírom: értelmesebb ember nem azon pattog ha valaki szabályszerűen végzi el azt ami szükséges. de ne állítsuk hogy ez minden esetben így működik...

a másik pedig amit Helmet írt: a kérdés nem ez volt.

2010. dec. 14. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!