Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg bejön ha egy pasi flegma és/vagy bunkó velük?
Figyelt kérdés
Ezt már sok embertől hallottam és nem tudom, hogy igaz-e.2010. dec. 3. 18:19
51/62 anonim válasza:
A legtöbb lány egy U.F.O! Eddig nagyon kevéssel találkoztam aki nem az volt :D
52/62 anonim válasza:
Kinézetre vagy gondolkodásra ufo? XD
53/62 anonim válasza:
nem,én jobban szeretem, ha kedvesek velem
54/62 anonim válasza:
Nem, utálom ha bunkók velem több fiúval ezért nem jártam.Am ha a pasik nem szeretik h általánosítunk, de akkor ők se általánosítsanak már jó!Mert engem szemályszerint nem érdekelnek a külföldiek sem "a f...szagyerekektől meg rosszul vok"és nem gondolod h a rondaság azért nehezíti annyira a dolgod mert ilyen b.zi felfogás társul hozzá h minden nő ilyen persze ha egy lány azt kérdezi mért nem jön be a fiúknak akkor a tipikus"mert akiknek tetszenél rá se nézel"szöveg megy akkor mi is mondjuk h akiknek tetszenél mert rondák mint te akkor azokra rá se nézel mert egy ronda csaj járjon ronda pasival de egy ronda pasinak mindjárt a legjobb nő kell vagy szebb mint ő válassz olyan rondát amilyen te vagy és ne általánosíts!Mi sem mondjuk h a szőke plasztik kell minden pasinak elísmerjük h nem így van akkor ők is ismerjék el h a nők nem ugyanolyanok és nem lehet általánosítani.Érdekes mi miért nem általánosítunk attól h csomó fickónak a dekoratív nő kell h mindnek az kell ők miért általánosítanak a mi esetünkben? Enyhén szólva is sértő ez a felfogás majd megtalálod az igazit nem kell hímsovinszta f...szfejnek lenni jó? Mert nem vagyok hajlandó felvenni azt amit rám akarnak adni és nőismerőseim között sem ilyen egy sem nem tudom akkor vajon hol látnak olyan sokat ilyen nőből és miért kell mindenkit egyformán megítélni akkor mi is indítsunk topikot h minden pasi ilyen meg olyan akkor persze h merünk általánosítani de ők általánosíthatnak?K..pja be akiknek ilyen gondolkodása van a nőkről és ne is legyen nője soha!Attól h még nem találkozott olyannal ne húzza rá minden nőre mi sem húzzuk rá minden pasira h b.nkó csakmert nem találkoztunk normálissal és a rondák között sem!Akkor ne mondják h minden nőnek a külső számit!A statisztika pont azt mutatta ki h a pasiknak nagyobb arányba számít a külső ja h az nem baj?mert pasi vagy te is b..romarcú? Akkor miért a nőket b...sztatják nagyobb arányban ilyennel?Sok g.láda!!!! Engem ne sértsetek meg olyannal h h.lye p...csának néztek mer nem vok az és k...rvára fel vok háborodva.Sok b...romarcú a nőket kritizálja pedig édes ti sokkal rosszabbak vagytok csak nem veszitek észre!!!Mert a pasik egy rondalányon simán átgázolnak azzal h a képébe b..sszák nem h nem járnak vele!Mégsem tesz erről senki említést mert mindig csak a nők a hibásak mi?!Sok gy...kér rem soha nem lesz bnőtök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
55/62 anonim válasza:
Egy lánynak am miért kel mindig rondább pasival járnia ha jól néz ki?Egy pasi meg miért sír h ronda és ne jut neki szép nő?Magyarázza már el vki!!!!!!Pont azért nem kellenél am nekem se mert a ronda fiúknak g.ci felfogásuk van ilyen szempontból!Nem jön össze nekik szép v átlagos lány ézért rájuk húzzák h mindnek egyféle kell és a többi értelmes f.szfej meg adja alá a lovat de ha a lány néz ki úgy akkor persze ő sose csalódjon és ne merjen általánosítani persze a kedves sok f.szkalap meg megteheti mi? UTÁLOM AZ OLYAN PASIKAT AKIK ÁLTALÁNOSÍTANAK ÉS MENJENEK EL A F..SZBA ÉS BNŐJÜK SE LEGYEN ÉN AZT MONDOM MERT NEM ÉRDEMELNEK BNŐT!!!!H JÖNNEK AHHOZ H MINDEN NŐT ISMERTELENÜL LEK...RVÁZZANAK MEG RÁHÚZZÁK H A KÜLFÖLDIEK KELLENEK NEKIK?
56/62 anonim válasza:
Nehéz a mai csajoknak az tény! Am szánalams gyökerek vagytok mind akik azt gondolják h a nők a külsőre ,bunkóságra,külföldiekre buknak szegény csajok ezért nem kelletek nekik nem mert rodák vtok az én osztályomba pont egy rondasrác a kaszanova mert norm. felfogású és mindeki kell neki!17/f
57/62 anonim válasza:
Utolsó, azért megnézném, ha odamennék hozzád és kedves lennék meg minden, hány mondat után koptatnál le! A stílusodat tekintve max 3 :)
58/62 anonim válasza:
Ezt nem értem az utcsó én vok 17/f te most lány vagy vagy fiú?
59/62 anonim válasza:
17/F, hagyd rá, minden kérdéshez beírja, hogy ő ronda és nem kell a nőknek és minden nő szemét. Ilyen hozzáállással nem lesz barátnője, dehát 100-an mondták már neki, hogy a hozzáállással van baj.
60/62 anonim válasza:
Bocs, vmiért azt hittem lány vagy :D De ha te is ronda lennél, megtapasztalnád, h nem igaz amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!