Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg bejön ha egy pasi flegma és/vagy bunkó velük?
Figyelt kérdés
Ezt már sok embertől hallottam és nem tudom, hogy igaz-e.2010. dec. 3. 18:19
31/62 anonim válasza:
Ne az internetből táplálkozz. Sok baromság hangzik el, többek között ez.
32/62 anonim válasza:
De most komkolyan, ha megláttok egy izmos fekete srácot akkkor azt hiszitek, hogy ők félistenek, de ha a magyar az biztos telenyomta magát szteroiddal és már fel sem áll neki, már bocs.
33/62 anonim válasza:
emberek írták azt is külön-külön az összes hozzászólás erről szólt
34/62 anonim válasza:
Hogyne, az análszexről is emberek írnak, mégis hánynom kell tőle.
35/62 anonim válasza:
jó, én csak azt moondom, hogy ezt nem én találtam ki vagy nem EGY db újságíró, hanem sok nő írta le egy topicba.ennyi
36/62 anonim válasza:
Sok, de nem a legtöbb.
Ha egy nő szexpartnert választ, akkor olyat választ, aki neki megfelel. Egy olyat, aki tapasztalt, tudja mit kell csinálni. Ha az illető fekete, az épp elég egzotikus ahhoz, hogy ettől eltekintsen. Ez nem a férfiaktól függ..
37/62 anonim válasza:
Nekem nem jon be szemelyszerint xd Legyen jatekos, ertse a poent, de ne essen tulzasba legyen velemenye es tartson ki mellette megha nekem mas is :) És hat legyen ferfi a FERFI , es ez sztem nem = a bunko kifejezessel. 19L
38/62 anonim válasza:
köszi, szal a származása kompenzálja az a hiányosságokat.
39/62 anonim válasza:
Pontosan, mert ha szexpartnert választ akkor nincsenek érzelmek. Akkor miért ne választana egy különlegeset, nem mindegy kit nem szeret?
40/62 anonim válasza:
okés, amúgy azt gondolom, hogy, ha egy férfi figyel az öltözködésére amiről megint lehetne beszélni, rendbe van a fiziológiailag, jó a frizurája sztem rövid haj nagyjából mindenkinek férfias küsdőt kölcsönöz , nagy baja nem lehet az illetőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!