Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak általába milyen pasi tetszik?
Nekem első kézből kiesik az, aki bunkó, vagy nem udvarias! A kölcsönös tisztelet a második legfontosabb dolog, és hát külsőleg is szimpatikus legyen, de nem a külső a döntő... Fontos, hogy ne csak magával foglalkozzon, hanem akár első randin is legyen kedves és figyelmes. Akivel megtalálom a közös hangot, és egyre több közös van bennünk, az már egy nagyon jó kezdet, dehát ez nem mindig jön így ki... Ami még nagyon fontos szerintem, az a hasonló nézetek.
Ha számotokra lényeges dolgokban nagyon elüt a véleményetek, akkor szerintem nem érdemes összejönni, legalábbis komoly kapcsolat céljából.
Szerintem se lehet erre a kérdésre általánosságban válaszolni, mivel mindenkinek más jön be.
Vannak persze olyan "alapdolgok", amiket a lányok 90%-a első helyre tenne, ha fontossági sorrendet kellene felállítani.
Ilyen hosszútávon a megbízhatóság!
A nőknek olyan férfi kell, aki mellett azt érzik, hogy biztonságban fel tudják nevelni a gyerekeiket - ez puszta biológia.
Személy szerint nekem a 180 cm körüli, vékony (de nem nyizege), "hagyományosan" öltözködő, általában barna/sötét barna hajú, szép arcú, egészségesen magabiztos, intelligens fiúk jönnek be, akiknek az átlagosnál jobb a humoruk :) Szeretem, ha sokat beszélnek (de persze ne beszéljenek lyukat a hasamba), és nem nekem kell törnöm magamat, hogy vigyem a témát.
Legyen érdeklődő és figyelmes + MEGBÍZHATÓ.
A lista itt még nem ér véget :P
Egyébként minden lánynak másmilyen az ízlése, ilyen formán mindenki tetszik vkinek ;)
Ha valaki erre univerzális választ tudna adni, akkor azt nem itt tenné meg ingyen, hanem megírná egy könyvben és multimilliomos lenne :-)
Én személy szerint tudok olyan csajokról, aki bottal se piszkálnának, viszont olyanokról is, akik sorszámot húznának nálam egy randiért. És mivel annyira nem tartom magam kitűnőnek, szerintem ez mindenkivel így van. Csak maximum nem veszi észre a második halmazt.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!