Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak általába milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak általába milyen pasi tetszik?

Figyelt kérdés
Írjátok meg véleményeteket kérlek!
2008. máj. 12. 10:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez valtozo... Nekem a piercinges, fulbevalos, feketes cuccokba jaro, szalkas fiuk jonnek be. De persze vannak a sztaridealok.. :) Nemfogsz egyhangu valaszokat kapni, mindenki mast fog irni, es azt is vedd figyelembe, hogy azert mert vki helyes, jo teste van nem biztos, hogy a viselkedese is bejon mindenkinek. ;)
2008. máj. 12. 12:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első kézből kiesik az, aki bunkó, vagy nem udvarias! A kölcsönös tisztelet a második legfontosabb dolog, és hát külsőleg is szimpatikus legyen, de nem a külső a döntő... Fontos, hogy ne csak magával foglalkozzon, hanem akár első randin is legyen kedves és figyelmes. Akivel megtalálom a közös hangot, és egyre több közös van bennünk, az már egy nagyon jó kezdet, dehát ez nem mindig jön így ki... Ami még nagyon fontos szerintem, az a hasonló nézetek.

Ha számotokra lényeges dolgokban nagyon elüt a véleményetek, akkor szerintem nem érdemes összejönni, legalábbis komoly kapcsolat céljából.

2008. máj. 12. 12:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez egy igen érdekes kérdés, mert mindenkinek más tetszik.sajnos még azt sem mondhatom, hogy az olyan pasikat szeretik, aki udvarias, hüséges, kedves, mert hazudnék. sok olyan lányt láttam már, aki rá van kattanva a tipikus rosszfiúra. persze, aki komolyan gondolkodik, az más. szereti az udvariasságot, kedevességet, bizalmat.persze, az sem jó, ha túl papucs.ez változó, nem is lehet normálisan válaszolno erre a kérdésre.
2008. máj. 12. 13:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem se lehet erre a kérdésre általánosságban válaszolni, mivel mindenkinek más jön be.

Vannak persze olyan "alapdolgok", amiket a lányok 90%-a első helyre tenne, ha fontossági sorrendet kellene felállítani.

Ilyen hosszútávon a megbízhatóság!

A nőknek olyan férfi kell, aki mellett azt érzik, hogy biztonságban fel tudják nevelni a gyerekeiket - ez puszta biológia.

Személy szerint nekem a 180 cm körüli, vékony (de nem nyizege), "hagyományosan" öltözködő, általában barna/sötét barna hajú, szép arcú, egészségesen magabiztos, intelligens fiúk jönnek be, akiknek az átlagosnál jobb a humoruk :) Szeretem, ha sokat beszélnek (de persze ne beszéljenek lyukat a hasamba), és nem nekem kell törnöm magamat, hogy vigyem a témát.

Legyen érdeklődő és figyelmes + MEGBÍZHATÓ.

A lista itt még nem ér véget :P

Egyébként minden lánynak másmilyen az ízlése, ilyen formán mindenki tetszik vkinek ;)

2008. máj. 12. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Én azt nem bírom, ha egy pasi nyálas, meg ha erőlteti a jópofáskodást. Ha jófej, akkor jófej, de ha valaki másnak akar látszani, azt nem bírom. Ezek mellett legyen udvarias, de ne essen túlzásokba. Szóval magától értetődően legyen udvarias, ne akarja mindig kihangsúlyozni, hogy ő mennyire az. Ne legyen bunkó, hagyjon szóhoz jutni. Ha valami nem tetszik neki, akkor ne kezdje el rögtön leszarozni, mert lehet, nekem meg pont az a dolog tetszik. Ne csináljon úgy, mintha mindent tudna, mert elég könnyen be lehet így égni, és az gáz. Csak magából csinál így hülyét. Legyen intelligens, ne csak szlengben tudjon kommunikálni, legyen művelt, és ne legyen unalmas. Kinézetre, hát... Mindenkinek más jön be és más más stílusú pasik is lehetnek vonzóak, ha: igényesek, nincsenek "túlöltözve" (tehát ha valaki elegáns, akkor sem kell hatszáz nyaklánc, fülbevaló, gyűrű - ez amúgy is röhejes szerintem, de ez más stílusokra is igaz), ha ápoltak, ha nem bliccelik el a fogmosást/körömvágást/fültisztítást/hajmosát/bőrápolást, de azért ne legyen egy pasi piperkőc, szóval ne töltsön annyi időt a fürdőszobában, mint egy nő. Csak figyeljen magára oda. Amúgy nekem személy szerint a kicsit extravagánsabb fiúk jönnek be, szóval ha egy tipikus "jópasi" testretapadó hosszúujjú fehér fölsőben odajönne hozzám, hát azzal nem sokat tudnék kezdeni, nekem nem jön be. Én azt szeretem, ha egy pasi eredetien öltözködik, nem szokványosan, kicsit talán extrém, piercing, tetkó, ilyesmik. Ez nekem tetszik, de másnak más.
2008. máj. 12. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak: MINDEN fiú tetszik valamilyen lánynak! Ha nem így lenne, akkor már az apja is egyedül maradt volna annak idején...
2008. máj. 12. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem inkább az olyanok tetszenek akik kedvesek,hűségesek,viccesek,ne legyen kopasz meg nagyíon kövér se,és nálam magasabb legyen. :)
2008. máj. 12. 19:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az olyan pasik tetszenek, akik férfiasak. Itt főleg a külsőre értem. Ne legyen egy vézna, cingár típus, mert azok taszítanak. Lehet akármennyi belső jó tulajdonsága, ha vékony, nyeszlett, akkor nálam eleve szóba sem jöhet! Pesze azért ne legyen agyongyúrt sem, aki a tökét sem tudja megfogni a sok izomtól. Szóval valahol félúton legyen, de inkább férfias, mint vékonyka! Nem baj, ha van egy kis pocak, az kell egy férfinak. Ja, és ne legyen csupasz a felsőteste! Persze akinek "gyárilag" nincs, az nem tehet róla, de aki direkt gyantáztatja magát, az szánalmas! Érezzem, hogy biztonságban vagyok mellette (itt azért a külsőnek is szerepe van), legyen megértő, hűséges és türelmes.
2008. máj. 13. 08:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen fontos a belső, de a külső is! Szerintem. Ha valaki nem ad magára, ahhoz nem tudunk vonzódni. Utána már csak a belső a lényeg. Hogy jókat lehessen vele csevegni, megértsen, stb. És persze szeressen:)
2008. máj. 13. 13:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki erre univerzális választ tudna adni, akkor azt nem itt tenné meg ingyen, hanem megírná egy könyvben és multimilliomos lenne :-)

Én személy szerint tudok olyan csajokról, aki bottal se piszkálnának, viszont olyanokról is, akik sorszámot húznának nálam egy randiért. És mivel annyira nem tartom magam kitűnőnek, szerintem ez mindenkivel így van. Csak maximum nem veszi észre a második halmazt.

-G-

2008. máj. 18. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!