Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg bejön ha egy pasi flegma és/vagy bunkó velük?
Figyelt kérdés
Ezt már sok embertől hallottam és nem tudom, hogy igaz-e.2010. dec. 3. 18:19
11/62 anonim válasza:
Ja mert az ismerkedés nyilván szemezéssel kezdődik :D
Na ezért nincs barátnőd. Egyébként pesszimista kisugárzású férfivel én sem kezdenék.
12/62 anonim válasza:
Rajtam se más frizura, se más öltözködés nem segítene, utóbbira egyébként pénzem sincs. A kisugárzással meg ne gyertek, olyan nem létezik. Ezt a dumát a nők találták ki, h ne kelljen bevallani, h a külső érdekli őket.
13/62 anonim válasza:
Nem, te találtad ki, hogy nem létezik, pusztán azért, hogy igazold a szánalmas elméleted. Ami az elejétől a végééig f*szság. De ha neked így jó, én leszarom lesz-e barátnőd.
14/62 anonim válasza:
Mindegy, ezt egy lánynak úgyis hiába magyarázom, csak a hozzám hasonlóan ronda férfiak vannak tisztában vele.
15/62 anonim válasza:
én nagyon utáloma bukó pasikat...szval nem:D
16/62 anonim válasza:
Figyelj, a lányokat soha nem fogjuk megérteni, rohadtul szélsőségesen gondolkodnak, de egy dolgot kijelenthetünk, soknak van bunkó pasija keresik a rosszfiút, hogy utána megváltoztathassák. Logika: semmi!
18/62 anonim válasza:
Miért Te mire gondolsz? Mit értesz alatta azt, hogy alvilági figura vagy, mi?
19/62 anonim válasza:
Hányszor másoljuk még be? Most komolyan...
20/62 anonim válasza:
Egyébként milyen az izgalmas férfi?
Nem halmoz el a szeretetével, nem tart istennőnek. Kapcsolatban van, de mégis szabad, nem adja fel az életét. Van véleménye, ki is nyilvánítja, nem ért veled egyet mindenben, csak hogy elkerülje az eszmecserét. Képes férfiasan viselkedni, érzed, hogy sugárzik róla a férfiasság (ez a tekintet és a mosoly együttese). Ja és jó a humora, vannak ötletei, nem munkakerülő, megtalálja a közös hangot az emberekkel, okos, értelmes. Imádja a nőket és őt is a nők, pont ezért szép, ha téged választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!