Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak tényleg bejön ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg bejön ha egy pasi flegma és/vagy bunkó velük?

Figyelt kérdés
Ezt már sok embertől hallottam és nem tudom, hogy igaz-e.
2010. dec. 3. 18:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
nem kell megmagyarázni...szeretitek még a bunkók mellett a külföldieket is..ez ilyen női dolog vagy mifene.
2010. dec. 3. 19:17
 22/62 anonim ***** válasza:
Szereti a mit szereti imádja a nőket? na ilyet se hallottam még ne haragudj, a nők általában elég féltékenyek.
2010. dec. 3. 19:19
 23/62 anonim ***** válasza:
Te kérdezted, én válaszoltam. Örülök, hogy jobban ismered az ízlésünket, de mint mondtam, baromira nem izgat, hogy mit gondoltok, és k*rvára nem érdekel lesz-e barátnőtök, pusztán előre mondom, hogy ilyen meglátással nem :)
2010. dec. 3. 19:19
 24/62 anonim ***** válasza:
Miért lennének féltékenyek? Attól, hogy egy férfi szereti a nőket, kapcsolatban lehet hűséges. A kapcsolat alapja pedig a bizalom.
2010. dec. 3. 19:20
 25/62 anonim ***** válasza:
bocs, azt még akkor írtam mikor , azt kérdezted, hogy hányszor kell még bemásolnunk.. ez relatív nekem az a tapasztalatom, hogy nem szeretik a lányok/nők , de mindegy, különben nem vagytok egyformák
2010. dec. 3. 19:23
 26/62 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyunk egyformák, akkor meg mi a retkes francért olvasom minden kérdésnél, hogy minden nő a pénzre meg a külsőre megy?
2010. dec. 3. 19:25
 27/62 anonim ***** válasza:
Van egy érdekes jelenség, ezt magyarázza el vki, ha tudja: adott egy hazai szűz srác meg mondjuk egy hindu indiai. A magyar srác esetében azt mondják a nők, hogy én nem játszok tanárnénit, meg nem vesztegetem az időmet rá stb. Az indiai srác esetében viszont azt mondják:"jaj, tök jó, hogy nme ment még át a fél városon és hogy én leszek neki az első". Ha egy magyar srác izmos akkor hülye bunkó izomagy, ha egy fekete srác, akkor basszus de jól néz ki stb. ez milyen gondolkodás? Itthon nem kell az illemtudó, kedves külföldibe az is jó, na?
2010. dec. 3. 19:30
 28/62 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam, hogy nincsenek azért átfedések :D
2010. dec. 3. 19:33
 29/62 anonim ***** válasza:
Soha nem tetszettek az ázsiaiak. Szóval passzolom. Ha már külföldi akkor osztrák :) Szóval nem tudom megmagyarázni, rengeteg nőt ismerek, de egy sem beszélt ilyenről. Tekintve, hogy a négerekre sincs ráírva, ahogyan a magyar és egyéb származású illetve etnikumú srácokra sem, hogy voltak-e már nővel, gyanítom nem is fogom megtudni. És azt sem, hogy ezt a baromságot honnan veszed.
2010. dec. 3. 19:33
 30/62 anonim ***** válasza:
Ezt kérlek különböző női fórumokról
2010. dec. 3. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!