Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért derül ki minden lányról, aki bejön nekem, hogy dohányzik?
Biztos egy trafikban dolgozol és flörtölsz a vevőkkel :D
Amúgy nem tudom, én általában előre megkérdezem a pasijelöltektől mielőtt komollyá válna bármi, meg ha amúgy minden stimmel, beletörődök h ez van és max majd megpróbálom rávenni h szokjon le :)
mert rászokott és elkezdett dohányozni...
buta kérdés.
Mikor ismerkedtek kérdezd meg tőle,hogy dohányzol? és elkerülöd ezt a problémát.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:07
"Biztos egy trafikban dolgozol és flörtölsz a vevőkkel :D"
Naná, hogy nem! :)
Csak nekem az teljesen kiábrándító. Miért éppen azok, akik nekem bejönnének?
Sajnos a mai fiatalság körében nagyon nagy százalékban dohányoznak, talán több lány, mint fiú. Így nagy az esély rá, hogy pont olyat "fogsz ki". Attól mondjuk lehet jó ember, meg minden, a dohányzás egy rossz szokás, amit erős akarattal abba lehet hagyni. Szóval emiatt még nem biztos, hogy egyből veszett ügy a kapcsolatotok.
30/N
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:16
"Szóval emiatt még nem biztos, hogy egyből veszett ügy a kapcsolatotok."
Pedig, de... le lehet engem nyugodtan szólni, de nem tudnék magam mellett olyant lányt elképzelni, aki dohányzik.
Nyugi én se tolerálom a cigit. Röstellem, de én sem csípem azokat akik fiatal korukban dohányoznak.. Mert tuti nincs olyan hú de nagy indokuk rá, hogy miért kezdték el..
Amúgy, a dohányzós lányok hasonló kaptafára épülnek és valószínű ezért jön be neked mindig olyan amelyik cigizik, mert hasonlítanak egymásra.. És ez nem vicc vagy általánosítás. Elég megnézni azokat a középsulik udvarain akik dohányoznak. Nem egy közös pont van az életükben... És ez nem feltétlen negatív. Csupán relatív.
Én a versenyszerűen sportolókra bukom.. Azok ritkán cigiznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!