Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért derül ki minden lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért derül ki minden lányról, aki bejön nekem, hogy dohányzik?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 14:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem a problémáidat.
2010. nov. 30. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Jó neked. Én azt nem tudtam megérteni, hogy miért derül ki minden lányról, aki bejön nekem, hogy a neve Géza.
2010. nov. 30. 14:07
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Biztos egy trafikban dolgozol és flörtölsz a vevőkkel :D

Amúgy nem tudom, én általában előre megkérdezem a pasijelöltektől mielőtt komollyá válna bármi, meg ha amúgy minden stimmel, beletörődök h ez van és max majd megpróbálom rávenni h szokjon le :)

2010. nov. 30. 14:07
 4/15 Timi: ) ***** válasza:
100%

mert rászokott és elkezdett dohányozni...

buta kérdés.

Mikor ismerkedtek kérdezd meg tőle,hogy dohányzol? és elkerülöd ezt a problémát.

2010. nov. 30. 14:08
 5/15 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:07

"Biztos egy trafikban dolgozol és flörtölsz a vevőkkel :D"

Naná, hogy nem! :)

Csak nekem az teljesen kiábrándító. Miért éppen azok, akik nekem bejönnének?

2010. nov. 30. 14:09
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos a mai fiatalság körében nagyon nagy százalékban dohányoznak, talán több lány, mint fiú. Így nagy az esély rá, hogy pont olyat "fogsz ki". Attól mondjuk lehet jó ember, meg minden, a dohányzás egy rossz szokás, amit erős akarattal abba lehet hagyni. Szóval emiatt még nem biztos, hogy egyből veszett ügy a kapcsolatotok.

30/N

2010. nov. 30. 14:16
 7/15 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:16

"Szóval emiatt még nem biztos, hogy egyből veszett ügy a kapcsolatotok."

Pedig, de... le lehet engem nyugodtan szólni, de nem tudnék magam mellett olyant lányt elképzelni, aki dohányzik.

2010. nov. 30. 14:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A trafik nyilván csak vicc volt :) Komolyra fordítva, szerintem ez csak véletlen, nem nagyon van összefüggés a külső és a dohányzás között, ami alapján egy adott "típusra" buknál. De fenntartom, ha nagyon bejövős a lány, szerintem megéri egy picit tolerálni, aztán ha nagy a szerelem, első lépésként megpróbálhatjátok, hogy mikor együtt vagytok, ne dohányozzon. Meg ha hajlandó rá, kérheted h próbáljon meg leszokni. A volt barátom pl a kapcsolatunk csúcsán egy jó darabig teljesen leszokott.
2010. nov. 30. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

Nyugi én se tolerálom a cigit. Röstellem, de én sem csípem azokat akik fiatal korukban dohányoznak.. Mert tuti nincs olyan hú de nagy indokuk rá, hogy miért kezdték el..

Amúgy, a dohányzós lányok hasonló kaptafára épülnek és valószínű ezért jön be neked mindig olyan amelyik cigizik, mert hasonlítanak egymásra.. És ez nem vicc vagy általánosítás. Elég megnézni azokat a középsulik udvarain akik dohányoznak. Nem egy közös pont van az életükben... És ez nem feltétlen negatív. Csupán relatív.

Én a versenyszerűen sportolókra bukom.. Azok ritkán cigiznek...

2010. nov. 30. 14:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen ismerkedsz talán.
2010. nov. 30. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!