Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról a lányról, akit mindig pasik vesznek körül, kicsit szereti is magát tenni előttük, de ez minden?
kedves előző, de ha teszi magát előttük, az már kicsit más...
ha nem tennéd magad előttük, akkor azt mondanám, hogy jobban kijössz a pasikkal, és ennyi.
de ha teszed magad előttük, az szerintem kicsit gáz. mért nem adod önmagad?
pfpfpf
semmi baj nincs vele.
egy ideig én is azért nem voltam benne nagyon a társaságban, mert a többiekhez képest talán hűvösebben viselkedtem. gyorsan megunták a fiúk, és levegőnek néztek.
nem arról van szó, hogy miniszoknyában odamegyek terpeszteni. egyszerűen most nyitottabb vagyok, többet mosolygok és nevetek. és sokkal jobb! imádom ha pl vagyunk ketten a barátnőimmel, meg még mondjuk öt fiú (persze ismerek mindenkit régóta)
de valamelyik nap strandon négy ismeretlen fiúval barátkoztunk össze, nincs benne semmi, jófejek voltak.
szerintem inkább azzal van a baj aki ezt elítéli;az ilyen szerintem szívesen lenne ilyen, csak túl lúzer hozzá..:D vagy egyszerűen unalmas és távolságtartó.
csak arra figyelj szerintem, hogy ha barátnőd is ottvan, érezze ő is jól magát.
amúgy nincs semmi baj, amíg jól érzed magad nyomasd neki;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!