Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról a lányról, akit mindig pasik vesznek körül, kicsit szereti is magát tenni előttük, de ez minden?

Figyelt kérdés
Ez én lennék.Így érzem jól magam.Imádom, ha körbevesznek a férfiak. De megtartom a 3 lépést. Ettől még nem számítok r..nak?Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
2011. aug. 9. 13:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
hagyjad kérdező, csak irigykednek, normális amit csinálsz:)
2011. aug. 9. 19:42
 32/34 anonim ***** válasza:
Nemtudommelyiknapi 14:19-es vagyok, bocsi kérdező, a 8 évesre degradálás tényleg túlzás volt. :P Sorry :)
2011. aug. 11. 00:21
 33/34 anonim válasza:
Kedves kérdezö tudod nekem is mindig inkább pasi barátaim voltak. Ők nem voltak irigyek mint az előtt a lány barátnőim. És mindig számithattam rájuk. Én ezért barátkoztam fiukkal mert körberajongtak és nem irigyelték az eszem , a szépségem stb. Mivel én az élet minden területén sokkal többre vittem mint a ők.És amugy is az üzleti életet választottam a foglalkozásomnak.Ami elég férfias szakma, én jol érzem magam igy hogy ilyen vagyok és nem érdekel mások véleménye.Hát téged se érdekeljen,ha mások kifogásolják amit csinálsz.A te életed csak légy önmagad!
2012. ápr. 9. 21:14
 34/34 anonim válasza:

Igaz hogy fiuk véleményét kérted, de gondoltam hogy egy lány véleményét is meghalgatod aki érintett a témában.

Előző voltam /L

2012. ápr. 9. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!