Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról a lányról, akit mindig pasik vesznek körül, kicsit szereti is magát tenni előttük, de ez minden?
Figyelt kérdés
Ez én lennék.Így érzem jól magam.Imádom, ha körbevesznek a férfiak. De megtartom a 3 lépést. Ettől még nem számítok r..nak?Összejönnétek egy ilyen lánnyal?2011. aug. 9. 13:38
31/34 anonim válasza:
hagyjad kérdező, csak irigykednek, normális amit csinálsz:)
32/34 anonim válasza:
Nemtudommelyiknapi 14:19-es vagyok, bocsi kérdező, a 8 évesre degradálás tényleg túlzás volt. :P Sorry :)
33/34 anonim válasza:
Kedves kérdezö tudod nekem is mindig inkább pasi barátaim voltak. Ők nem voltak irigyek mint az előtt a lány barátnőim. És mindig számithattam rájuk. Én ezért barátkoztam fiukkal mert körberajongtak és nem irigyelték az eszem , a szépségem stb. Mivel én az élet minden területén sokkal többre vittem mint a ők.És amugy is az üzleti életet választottam a foglalkozásomnak.Ami elég férfias szakma, én jol érzem magam igy hogy ilyen vagyok és nem érdekel mások véleménye.Hát téged se érdekeljen,ha mások kifogásolják amit csinálsz.A te életed csak légy önmagad!
34/34 anonim válasza:
Igaz hogy fiuk véleményét kérted, de gondoltam hogy egy lány véleményét is meghalgatod aki érintett a témában.
Előző voltam /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!