Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy aki csak ugy dobálja a pasikat, azért meg vesznek a fiuk, aki pedig igazán szereti őket, azt észre sem veszik. Vagy ha észre is veszik, akkor inkább a másikat választjak?
Figyelt kérdés
15/L :(2010. nov. 15. 21:04
2/20 anonim válasza:
Hát bocsi ezt én se tudom pedig én sorra dobálom őket kifele .. egyszerűen csak jönnek :D és mennek.
3/20 anonim válasza:
amugy hidd el én se szeretem mindet xD
akit meg szeretek azzal ugyse olyan a kapcs.
4/20 anonim válasza:
Nem tudom, miért van ez, de ismerős helyzet. :(
5/20 anonim válasza:
Nekem az kellene, aki igazán szeret, de mindig csalódnom kellett.
6/20 anonim válasza:
hát nekem nemjönnek be az olyan r!bancok akik dobálják a pasikat, és ismerettségi körömben kevés srácnak. jó lehet h kva jól néznek ki meg minden, de azért nem vagyunk hülyék :D
16/F
7/20 anonim válasza:
Fordítsd meg az oksági viszonyt: akiért megvesznek, az megteheti, hogy eldobálja a pasikat.
8/20 anonim válasza:
"lényeg a külső."
ott a pont...ez az igazság...
9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó....és a belső nem számít?
2010. nov. 15. 21:54
10/20 anonim válasza:
Én nem utolsó vagyok,de azt mondom,hogy nem..:D
Ha megnézed... Hány lány van itt neten is,aki kiírja,jóképű izmos pasik írjanak stb. Nyomorékok kíméljenek...
Ezek annyira buták..
De majd ha véletlenül bekap egy izmos,jóképű palit,aki mellesleg egy idegbeteg állat,és üti a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!