Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyire jön be nektek, ha egy lány nagyon szereti az autósportokat?

Figyelt kérdés

Srácok! Mit szólnátok hozzá, ha egy csinos, nőies 19 éves lány megtetszene nektek és az átlagosnak tűnő személyiségét mikor kezded megismerni, kiderül, hogy nem is olyan átlagos, mert nagyon szereti az autósportokat és nem csak úgy, hogy vasárnap leül a tévé elé és megnézi a Forma1-et, hanem képes kilométereket gyalogolni, hogy rallyn jó kanyarban álljon vagy képes több száz kilométert utazni egy WTCC, Rally futam miatt.

A sportág kedvelőinek tudom, hogy nagyon imponál, de mi a helyzet az átlagos srácokkal? Mennyire jön be ez nektek vagy mennyire kiábrándító?

2011. szept. 28. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szarok bele mert engem nem érdekel :D De az nem zavar egyáltalán ha ő kedveli akár még el is megyek vele csak nekem nem ez a hobbim :P

18/F

2011. szept. 28. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Az en baratnom nagy foci rajongo... En meg mondhatom h utalom a focit, unalmasnak tartom. De a kedveert szivesen elmeek vele meccsre, megnezek vele meccseket:D
2011. szept. 28. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
De nagyon bejön!!!! Én is szeretem az autósportokat, főként forma1:D Én már is szeretlek;) Ki a kedvenced forma1-ben?:) Remélem nem Hamilton:P
2011. szept. 28. 20:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Olyan véletlenül sem akadna, akinek a főzés a hobbija, és képes kilométereket utazni a hozzávalókért?
2011. szept. 28. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Rohadtul kiábrándító. Egy nőnek a főzés legyen a hobbija és a piacon gyalogoljon kilométereket. Engem rohadtul nem érdekel az autó, sem a hozzá kapcsolódó sportnak csúfolt baromságok. Ez csak egy eszköz, ami könnyebbé teszi az ember életét, semmi több. HA neki ez töltené ki az egész életét, akkor zavarna.
2011. szept. 29. 02:05
 6/14 anonim ***** válasza:

kapásbol feleségülvenném:D pláne ha motorja is van:D

viccet félretéve persze tetszik de ezen nemsok mulik.énis szeretem de amolyan hétvégi rajongo vagyok megnézem f1et vagy wtcc-re kimegyek ha ittvan meg autostalik meg renaultcup on is kinnvoltam de attol h egy csaj is szereti ezt hát jopont (jobb mintha zsigerből utálná) de ennél azért több kell ahoz h oda meg vissza legyek érte...bár azért értékelem ha csajokkal is tudok autos/motoros dolgokrol beszélni és érdemben hozzá is tud szolni nemcsak annyit h az a vettel te egy helyes pasi:D

2011. szept. 29. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
nincs kedved ismerkedni?:D
2011. okt. 4. 18:56
 8/14 anonim ***** válasza:
én tudok főzni, és szeretem f1-t is :D
2011. okt. 4. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
A motorsportot szeresse, nem kéne egyedül motoroznom.
2011. okt. 4. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
shanana akkor főzől nekem?:D
2011. okt. 4. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!