Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok nagyon sokat számít az, hogy milyen egy lány foga?
hát...inkább számít, mint sem.
volt anno a suliba egy csaj, kb 6 éve, valami alexandra asszem, és nagyon szép csaj volt, csak hat a fogai furák voltak :S
Nekem egy baleset miatt nem állnak teljesen rendezetten a felső metszőfogaim. Nem vészes, de kissé álszent dolog volna, ha ennek tényében én elvárnám a tökéletes fogazatot.
A lények, hogy legyen tisztán tartva. Na jó, azért annak nem örülnék, ha egy anondontiás lánnyal jönnék össze.
engem nem zavar
egy teljesen szétrohadt fogsorral rendelkező fiú
van amikor zavaró, de van amikor van oylan akinek a felső szem vagy a szélső metsző nagoyn fenn van, ha aranyosan tud mosoylogni és "illik" is az arcához akor kivétel: és nem számit, de van akinek abszolut nem stimmel, de akkora katasztrófa ha nincs akor nem elsődleges, sokkal fontosabb h fehér és ép legyen mind
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!