Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról a lányról, akit mindig pasik vesznek körül, kicsit szereti is magát tenni előttük, de ez minden?
kedves 13.48
azért aki elítéli ezeket nem jelenti azt, hogy túl lúzer ehhez. ebből a gondolkodásból arra következtetek, hogy nagyon éretlen vagy még, és látszik, hogy gyerek vagy. (nem mintha én nem az lennék)
de figyelj, én is sok fiúval jóba vagyok, és szeretek ismerkedni. de nem teszem magam előttük. igen, mosolygok, viccelődünk, jól érezzük magunkat, de nem teszem előttük az agyam.
szerintem nincs azzal gond, ha valaki jóban sok fiúval, és szereti, ha sok srác figyel rá. minden lány ezt akarja. de az iszonyatosan irritáló tud lenni szerintem, ha teszed előttük az agyadat. miért nem vagy önmagad?
engem is azért szeret a barátom (neked legyen a pasim), meg a fiú barátaim, mert önmagam vagyok. ha valami zavar azt megmondom, és megmondom mindenről a véleményem.
nem vagyok irigy rád, vagy más ilyen csajra. mert hallom, hogy egy csomó srác hogyan vélekedik a magadfajtáról. csak arról beszélnek, hogy egy menetre jó vagy de többre nem (nem feltétlenül te, de a legtöbb ilyen lány)
"KICSIT szereti is tenni magát"
ki nem?:D
istenem, és amikor valakinek full ragya a feje, ráken fél liter alapozót/kg púdert és aztmondja porcelánbaba arca van?
amikor naponta borotválod a lábad és aztmondod csak havonta egyszer kell, mert te aztán nem vagy az a szőrös típus?:D
pl ilyennel "tette magát" szerintem hogy szóba került a foci amit tegyük fel nem annyira szeret és nem fap*csa módjára elkezdett nyafogni hanem mondjuk megvillogtatta amit tud róla.:D ennyi
13:48-as: "kicsit szereti is magát tenni előttük" - ez szerintem azt jelenit, hogy kicsit szereti is magát tenni előttük......
Amúgy ez utalhat szeretethiányra is, nekem van egy barátnőm, aki full szeretethiányos, és így próbálja begyűjteni az elismeréseket, ami ugye nem pótolja a szeretetet, na de nem játszom itten a pszichológust...
Pasi szemmel szerintem rossz lehet, h addig illegeted magad előtte, míg azt hiszi, lesz egy jó éjszakája veled, aztán jön, hogy "jaaa, én nem vagyok olyaaaan..."
ez tipikusan a szűz*urva kategória, lúzercsaj.
21f
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:51
de miért teszi előttük magát? miért nem képes önmaga lenni? ezt nem értem... gőzöm sincs már hány óra hányas voltam.
persze van olyan csaj, aki folyton nyafog minden pasinak, meg rázza nekik a seggét, és mindenkire nyomul. az se gáz, de lenézem, és bottal se nyúlnék hozzá.
viszont nekem a kérdező nem ennek a típusnak tűnik, szerintem:)
13:56
13:48-as vagyok, látom félreértettél. én is arra gondoltam, hogy az a jobb, mikor barátságból van velük együtt. ne haragudj, ha pontatlanul fogalmaztam.
nem teszem magam, mert akkor AZ VAGYOK ÉN, AKI KICSIT RÁJÁTSZIK A DOLGOKRA.magyarul akkor is önmagamat adom, csak épp olyan formában.
Tehát az a vélemény hogy ez szűzk..va, aki csak 1 estére kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!