Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, lányok, ez most mégis mennyire fontos?
A lányok 80%-a úgy nyilatkozik - itt is - hogy ha neki van egy pasija, akkor "hát az minimum 180-190-nél kezdődik" mások meg 2m-eseket akarnak.
Ezt mennyire veszitek komolyan a való életben? Tényleg sokszor az dönt, hogy eleve nem hagytok kezdeni egy <180
-al, csak mert nem ment át a mércén?
Dominánsnak akarják érezni a párjukat, ez egy dolog, de ezek csak előítéletek, lehet az még tehetetlen, rossz tartású, és gyerekes is. Épp, hogy ez az amolyan "külső", amit sokan tagadnak, hogy az számít, és amiről nem lehet sokra következtetni. Az meg másik dolog, hogy az egész genetika, amiről egyik se "tehet".
aki így gondolkodik csak a külsőségekre megy. tehát éretlen.
Én egyszer úgy beleszerettem egy srácba, aki vagy 10 centivel alacsonyabb volt mint én. De ha meglátom, még ma is elkap a vágy iránta=)
Nem is tartott vissza semmi, meg akartam ismerni, azt akartam hogy a párja lehessek. Aztán megismertem és rájöttem, hogy nyitott kapcsolatban él a barátnőjével, de egy pár körre elvállalna.
Hmm micsoda arcon csapás volt ez :|
Mindent kész lettem volna bevállalni, ami a magasságunkból adódott (megbámulnak az utcán, stb) ha az enyém lehetett volna.
De sajnos a személyisége eldöntötte a kérdést.
Ezt csak azért írtam le, hogy megmutassam, vannak akik nem a külsőségekre mennek=)
én nem szabok ilyen határt, egy 10 centivel azért minimum legyen magasabb nálam. ha alacsonyabb lenne nálam akkor nem hiszem
15L
Ugyan,ne csinálj ebből ekkora cirkuszt!:) Van aki a magas fiúkat,van aki az alacsonyakat szereti!
Figyelj,én 150cm vagyok és az a fiú akivel valószínűleg összejövök az meg olyan 170cm körül van,és mégis férfiasnak,dominánsnak látom! Soha nem volt gondja a csajozással,annak ellenére,hogy kb.170 körül van. Ez nem mindenkinél olyan meghatározó dolog,mint azoknál a lányoknál akiket te,példának említettél!:)Jó hát nekem annyiból van jobb helyzetem,hogy szinte az összes fiú magasabb nálam,még az is aki alacsonynak számít de hát akkor is,ne tessék ilyenen kiakadni!:)
lehet, hogy "túl fiatal" vagyok ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszoljak, de szerintem ez egyáltalán nem így van. gondolj csak bele: a lányok nem valami magasak (legalábbis a legtöbb 170 centi alatt), így nem akarhatnak egy olyan pasit, aki két fejjel magasabb náluk...
és ha te is az "alacsonyabb" kategóriába tartozol, akkor ne aggódj, ez nem mindenkinek számít!:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!