Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Véleményt kérek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Véleményt kérek az alábbi sorokról, de csak őszintén! Valaki ezt írta egy kérdéshez válasznak, szerintetek mennyire igaz ez? Őszintén!

Figyelt kérdés

Már ne is haragudjatok kedves "lányok" a következő pár sorért...

A lányoknak fingjuk sincs rola, hogy mit akarnak és mi jön be nekik egy pasinál -mármint modorban, tényleg a külső a lényeg.

Kedves pasikkal ugyanúgy dunát lehet rekeszteni, mint bunkókkal vagy épp a "pimasz" srácokkal. Minden a külsődön és a szerencséden múlik, sose mondj nemet semmire, mindig menj, amerre vezet az utad és vágj bele mindenbe, amit eléd rak az élet, ha szerelemről van szó. A lányok lóf*szt sem tudnak a pasikról, magukról meg pláne(de ezt sose mondd el egy lánynak se, mindig hagyd, hogy úgy érezzék rafináltabbak nálad, mert másként soviniszta vagy). Mindig a pillanatnyi kedvük a meghatározó. Kedves vagy? -unalmas, nincs kihívás! Bunkó vagy? -paraszt, hányok tőled! Pimasz vagy? -megint egy tucatpasi...

Egyszerűen képtelenek eldönteni, hogy mi kell nekik(kivétel a kékharisnyás, karrierista és leszbikus tábor), utálják mikor nem kapják meg a női előjogaik, de azt is utálják, ha nem kezelik őket egyenlőként!

Ez a szomorú igazság, ha be akarsz csajozni le kell lombozzalak: a csajok választanak mindig, minden esetben!

Dobálják a szerintük egyértelmű jeleket(amiket még egy ugyanolyan gondolkodású barátnőjük se vágna le...) és, ha nem veszed ezeket észre elkönyvelnek "vak" pasinak és keresnek mást.

-igen van kivétel, nagyjából 35 év felett...

Köszipuszi! Dani voltam.

UI: nem, nem vagyok sem elkeseredett, sem nőgyűlölő, sem magányos, búza meg pláne nem -nyitott szemmel járok a világban...

2010. dec. 29. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Van benne igazság de ennyire azért nem kell általánosítani mert akkor bejön a gyanú hogy ennek a válasznak az írója is hímsoviniszta....
2010. dec. 29. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja bocs én fiú voltam nem néztem a kérdés elejét :D
2010. dec. 29. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nincs igaza és általánosít. Tudom, mert nő vagyok és a hasonló korú barátnőimnek és nekem is abszolút határozott elképzelésem van. Nem a plázák környékén kell nézelődni,ennyi.
 4/10 anonim ***** válasza:

Van benne némi igazság, és némi gazság.

Bár azért én nem viselem azokat a pasikat sem, akik azt hiszik, hogy okosabbak a csajoknál. Ez nem konkurenciaharc. Nehogy már ő tudja jobban, mi is folyik a leányok agytekervényei között...

Én is férfi vagyok, tudom, hogy sok durva dologra képesek a lányok. Persze, csak azok, akik olyanok. Rossz helyen keresgélt talán.

5/10 anonim ***** válasza:
Erre az ész dologra pedig csak annyit mondok,hogy örök hiba valakiről kevesebbet feltételezni, mint amik önmagunk vagyunk, mert akkor bizony mocskosul pofára lehet esni,dehát ez már az ő bajuk.
2010. dec. 29. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:

helló!

van benne valamennyi igazsag..

nalam meg az a szar,h en olyan helyzetben vagyok,h en is adom a kemenyet meg a pasi is,azaz nem mutatunk erzelmeket egymas irant,vagyis probaljuk leplezni.tehat van h hülyitsuk a masikat.és mikro az egyikünk mar probalna ezen tullepni,a masik csak azt hiszi hulyulunk,vagy soha enm lehetunk biztosak abban,h komolyan e veszi.....

ezt ugy utalom-.-

2010. dec. 29. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok:bocs a hiabkert,15l
2010. dec. 29. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
haver, a szívemből beszéltél! egyetértek
2010. dec. 29. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de nagyon unom az ilyen jellegű írásokat...Kivételek nem csak 35 felett vannak, pl. én is ilyen vagyok, és csak 22 éves. Sok olyan lány (és FIÚ) van, amilyet itt leírtál, és bőven akad példa az ellenkezőjére is. Ilyen egyszerű, felesleges itt siránkozni.
2010. dec. 29. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyvonalaban igazat adok Neki, Dani.

Az a baj velünk, hogy mindig annyira tudjuk, hogy mit akarunk...

Azután, ha megkapjuk, csak vakarjuk a fejünket :)

2010. dec. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!