Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, hogyan álltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, hogyan álltok ehhez a kérdéshez? Lent több, közösségi portálokhoz kapcsolódik.

Figyelt kérdés

(Nem tudtam melyik témába rakni, úgyhogy maradt ez, itt általában normális válaszok jönnek.)

Ha megismerkedtek egy férfival (akár ismerős, barát, vagy annál több), ti bejelölitek őt facebookon, iwiwen?

Bennetek nincs az, hogy "megalázó", ha egy nőnek kell felkeresni a pasit, és nem ő jelöl be titeket? Mert én egy kicsit így érzem. Nektek mi erről a véleményetek?

Kérem, csak olyanok írjanak, akik használnak valamiféle közösségi oldalt. Tudom, hogy ez a forma nem "egészséges", és a kapcsolatokat máshogy kell tartani, meg hogy ez legyen a legnagyobb problémám, stb stb. A kérdésre válaszoljatok, kérlek!

21/N

2011. júl. 2. 20:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
én nem jelölném be. majd bejelöl ha akar vmit én sem szeretek felkérni senkit..bár lehet,hogy mi vagyunk túl régimódiak és kerítünk ennek nagy feneket..
2011. júl. 2. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

nem jelölöm be

ha akar valamit bejelöl

ne induljon a kapcsolat úgy hogy én kapkodok utána

elbízza magát..

ez a férfi dolga

2011. júl. 2. 20:21
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem olyan mindegy, ki jelöl be kit. Én volt, hogy bejelöltem a pasit, ha épp eszembe jutott (vagy megtaláltam, mert ha pl. van 1000 Kovács János, akkor keresgéli a halál, jelöljön ő), szerintem nincs benne semmi. Ez csak egy közösségi oldal.
2011. júl. 2. 20:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

még soha nem jelöltem be senkit.

És vissza is csak azt igazolom akivel napi kapcsolatot akarok tartani. és nem egyszer találkoztam vele 20 évvel ezelőtt

2011. júl. 2. 20:23
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
én simán megkérdeztem a páromat még mielőtt összejöttünk, hogy van-e fészbukja, na hát, mi van abban :)
2011. júl. 2. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
friss ismeretségnél nem jelölöm be , pláne ha mondjuk akarok is tőle valamit. régi ismerőst, barátot bejelölök.
2011. júl. 2. 20:24
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem bonyolítom túl a kérdést. Ha még csak néhányszor találkoztunk, akkor nem jelölöm be, hiszen lehet, hogy két randi, aztán soha többé nem látjuk egymást. De ha később eszembe jut, akkor bejelölöm. Ha meg ő bejelöl, akkor nincs ilyen gond.
2011. júl. 2. 20:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nagyon szoktam senkit se jelölgetni, csak azokat akikkel tényleg olyan viszonyban vagyunk, hogy barátok vagy rokonok esetleg kedves ismerősök vagyunk. Ilyen esetekben teljesen mindegynek érzem.

Olyan embert pedig nem jelölök be akiket éppenhogy megismertem, ha fiú, ha lány. Nem gyűjtöm kényszeresen az ismerősöket, csak azokat akikre kíváncsi vagyok.

2011. júl. 2. 20:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ha van kedvem megkeresni és bejelölni akkor bejelölöm, ha nincs akkor nem, ha fontos neki bejelöl ő. De én már nagyon régóta nem keresgélek senkit, valahogy nem érdekel... legutóbb azt hiszem a barátomat jelöltem be. Az volt fél éve... :D

20L

2011. júl. 2. 20:31
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

az a véleményem, hogy tökmindegy. Nem kötelező facebookozni. Anélkül is lehet párkapcsolatom.

Amúgy én jelöltem be hamarabb a barátnőm.

2011. júl. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!