Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hogyan álltok ehhez a kérdéshez? Lent több, közösségi portálokhoz kapcsolódik.
(Nem tudtam melyik témába rakni, úgyhogy maradt ez, itt általában normális válaszok jönnek.)
Ha megismerkedtek egy férfival (akár ismerős, barát, vagy annál több), ti bejelölitek őt facebookon, iwiwen?
Bennetek nincs az, hogy "megalázó", ha egy nőnek kell felkeresni a pasit, és nem ő jelöl be titeket? Mert én egy kicsit így érzem. Nektek mi erről a véleményetek?
Kérem, csak olyanok írjanak, akik használnak valamiféle közösségi oldalt. Tudom, hogy ez a forma nem "egészséges", és a kapcsolatokat máshogy kell tartani, meg hogy ez legyen a legnagyobb problémám, stb stb. A kérdésre válaszoljatok, kérlek!
21/N

nem jelölöm be
ha akar valamit bejelöl
ne induljon a kapcsolat úgy hogy én kapkodok utána
elbízza magát..
ez a férfi dolga

még soha nem jelöltem be senkit.
És vissza is csak azt igazolom akivel napi kapcsolatot akarok tartani. és nem egyszer találkoztam vele 20 évvel ezelőtt

Én nem nagyon szoktam senkit se jelölgetni, csak azokat akikkel tényleg olyan viszonyban vagyunk, hogy barátok vagy rokonok esetleg kedves ismerősök vagyunk. Ilyen esetekben teljesen mindegynek érzem.
Olyan embert pedig nem jelölök be akiket éppenhogy megismertem, ha fiú, ha lány. Nem gyűjtöm kényszeresen az ismerősöket, csak azokat akikre kíváncsi vagyok.

Én ha van kedvem megkeresni és bejelölni akkor bejelölöm, ha nincs akkor nem, ha fontos neki bejelöl ő. De én már nagyon régóta nem keresgélek senkit, valahogy nem érdekel... legutóbb azt hiszem a barátomat jelöltem be. Az volt fél éve... :D
20L

az a véleményem, hogy tökmindegy. Nem kötelező facebookozni. Anélkül is lehet párkapcsolatom.
Amúgy én jelöltem be hamarabb a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!