Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, hogyan álltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, hogyan álltok ehhez a kérdéshez? Lent több, közösségi portálokhoz kapcsolódik.

Figyelt kérdés

(Nem tudtam melyik témába rakni, úgyhogy maradt ez, itt általában normális válaszok jönnek.)

Ha megismerkedtek egy férfival (akár ismerős, barát, vagy annál több), ti bejelölitek őt facebookon, iwiwen?

Bennetek nincs az, hogy "megalázó", ha egy nőnek kell felkeresni a pasit, és nem ő jelöl be titeket? Mert én egy kicsit így érzem. Nektek mi erről a véleményetek?

Kérem, csak olyanok írjanak, akik használnak valamiféle közösségi oldalt. Tudom, hogy ez a forma nem "egészséges", és a kapcsolatokat máshogy kell tartani, meg hogy ez legyen a legnagyobb problémám, stb stb. A kérdésre válaszoljatok, kérlek!

21/N

2011. júl. 2. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is jelölök, engem is jelölnek, nem csinálok ebből ügyet. Nem kell még elmondanod a pasinak, hogy bejön. Én sem szoktam. Akkor mikor már keres Ő is kölcsönösen vagy csak érdeklődik, egyre többet beszéltek. Szerintem bejelölheted, ha már beszéltetek párszor. Én is nagyon sok ismimmel a sokszáz km miatt csak így tudom tartani a kapcsolatot.

22/N

2011. júl. 2. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerős, barát, volt osztálytárs, barátnőm pasija, öcsém haverja...stb akkor simán bejelölöm énis, mert nincs ebben semmi.

Ha olyan aki potenciális pasi, akkor szerintem neki kell jelölnie, mert ezzel is jelzi, ha érdeklődik. Megalázónak mondjuk azt se érzem, ha a nő jelöl, vagyis szerintem az ne jelöljön, aki megalázónak érzi, ez megint olyan, hogy kinek mi fér bele én van hogy bejelölök srácokat, de általában nem azokat, akiktől valami komolyabbat akarok.

Amúgy meg ne törődj azokkal akik azt szajkózzák, hogy nem egészséges...stb, mert ez kb olyasvalami, hogy dédnagyanyám se tartotta egészségesnek pl a tv-t. Ez olyan valami, hogyha valaki nem tudja elfogadni, hogy ezek a közösségi oldalak igenis az emberek életének részévé váltak és csomó hasznos dologra lehet használni (pl eseményekről való értesülések, ami számomra a legfontosabb), az éljen csak bezárkózva a saját világába de akkor ezt az oldalt is minek használja, amikor ez is egyfajta virtuális kapcsolatteremtés. Szóval nehogy azt hidd hogy nem egészséges, meg nem így kell a kapcsolatot tartani, mert a más országban élő barátaimmal igenis így "kell", nem fogok random hívogatni senkit telefonon...

2011. júl. 2. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos bevallom én egyszer csináltam olyat, hogy egy szórakozóhelyen összeismerkedtem egy pasival csókolztunk aztán mondta hogy hogy hívják meg énis a nevemet és megegyeztünk abban hogy majd bejelöljük egymást. Kemény 2 napot vártam nem jelölt be, hanem én őt vissza is jelölt sőt én marha még rá is írtam hogy lenne e kedve folytatni az ismerkedést. Természetesen semmi válasz nem jött. Jól beégettem magam. Utána töröltem az ismerőseim közül, ha nem akar tőlem semmit minek díszelegjen ott.
2011. júl. 2. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha Face egy társkeresés kiinduló pontja,akkor az úgy gáz,ahogy van.Tiszta szégyen az a Face!!!!
2011. júl. 2. 20:38
 15/17 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontoztam (kivéve az 51 %-osat), mások nem tudom, mi alapján pontozhattak, hiszen mindegyik válasz a kérdésre válaszolt. Na mindegy.

Pasijelöltet én se jelölnék be soha, de én is olyan vagyok, hogy egyébként is csak azokat jelölöm be, akikkel tartom is a kapcsolatot.

Egyébként ilyen szemszögből mit csinálnátok? Bejelölnétek? -> Ha lenne egy pasi, akivel egy egyetemre, több közös órára járnátok, és sokat szoktatok beszélgeti, de nem feltétlenül potencionális pasijelölt, hanem barátféleség... ?

2011. júl. 2. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Te szorakozol velem? Fáj az igazság vagy ennyire ovodás vagy,miért nem hagytad ott a választ attól,hogy te buta vagy még mások okulhatnak belőle.Had ne mondjak valamit!!!
2011. júl. 2. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:
az ilyen felhasználó kollégák után arra gondolok, hogy Isten nem ok nélkül nem adott mindenkinek eszet...
2011. júl. 3. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!