Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most őszintén. Lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén. Lányok miért nem tudtok itt értelmes válaszokat adni? Miért kell játszani a nagyasszonyt?

Figyelt kérdés

A téma egyszerű.Éppen egy pénisz mérettl kapcsoltaos kérdésnél egy lány több válaszban is fikázta a normált és h neki mennyire csak a nagy a jó.Meg h csk a nayg a jó mert csak azzal tud elmenni.Írtam neki pivátot.Visszaírt.Pár levél után bejelöltük egymást iwiw-en.Megvolt a kölcsönös szimpátia.Sőt tudattuk mind2en tudattukk a másikkal h nagyon tetszik.Msn en ment tovább a dolog.Ami szintén szorosabbr fonta dolgot.Képeket cserélgettünk mezteleneket is.De persze én már előre tudattam a lánnyal h nekem mekkora van és ugye ez a fotóimon látszot.Tel szám csere randi csók.Irány haza.Kb.1 óra múlva csörgöt a lány h szeretne hozzám fekjönni és szeretné ha én őt jól......

De ugye én mondtam neki h miért szeretnéd hiszen it azt írtad h te egy normált meg se érzell ill. azzal nem lehet neked orgazmust okozni.Erre ő:Dehogyisnem lehet neki azzal is.

Szóval én az egészet csak kíváncsiságból csináltam.Bár tetszett a lány semmit nem akartam tőle és ezért le sem feküdtem vele.

Szóval csak annyit akartam megtudni h miért kell itt előadni h ekkora meg akkora pénisz jó nektek?????

Tessék itt az én példám a lány tudta h nekem mekkora is van és mégis le szeretett volna feküdni velem.És azt is elismert h annyira azért mégse csak a nagy a jó neki.

Szóval lánok legalább itt névtellenül legyetek már őszinték.És csóró kisfarkú yerekeket ne hozzátok már mégjobban kétségbe.

Köszi

27/F

2010. febr. 14. 17:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

XDXD...LOL! Végre egy ELME!!!

A női nem egyik képviselőjeként állítom, hogy tökéletesen egyetértek Veled!:)

17/L

2010. febr. 14. 17:50
 2/26 anonim ***** válasza:
68%
lol milyen kicsi van neked h ennyire meglepő h élvezte? XD
2010. febr. 14. 17:50
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem kicsi.Csak a lány szerint ha nincs min.20centi akkor az neki meg se kottyan.Meg olyankor ő inkább lelép valamilyen indokkal.
2010. febr. 14. 17:54
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a kicsi és a nagy?Nézőpont kérdése.Lehet hogy amit az átlagméret már nagy.És fogalma sincs hogy valójában mi a nagy.
2010. febr. 14. 17:55
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a probléma ott kezdődik, hogy sok mindenkit és nem csak lányokat, már dühít az, hogy napi szinten legalább 3x-4x fel van téve az a kérdés, hogy "jó-e a méretem" stb. Ilyenkor már kamuból beírják, hogy ilyennek a közelébe se megyek, meg ásd el magad semmire sem vagy jó stb.

Szerintem erről lehet szó és ez nem feltétlen azért van mert a lányok ilyen kétszínűek. Lehet, hogy azoknak a válaszoknak a 80%-t fiúk írják brahiból.

20/L

2010. febr. 14. 17:56
 6/26 A kérdező kommentje:
Ez egy 24éves lány volt.Szóval gondolom van viszonyítási alapja.
2010. febr. 14. 17:56
 7/26 A kérdező kommentje:
De ez egy valós lány volt.Randiztunk hahó elolvastad rendesen?Randi csók.
2010. febr. 14. 17:57
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, azért írta, hogy neki a nagy a jó, mert minden nap feltesznek legalább 10 olyan kérdést, hogy egy centis a farkam, kicsi? Mi meg már nagyon unjuk!
2010. febr. 14. 18:04
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
teljesen igazadvan!
2010. febr. 14. 18:07
 10/26 anonim ***** válasza:

Igen, elolvastam, tudom mit írtál, arra válaszoltam.

Az a lány is unta már ezeket a kérdéseket. Ha komolyan és nem brahiból írta volna, akkor lehet veled sem találkozott volna, tudván a méreteidet.

2010. febr. 14. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!