Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén. Lányok miért nem tudtok itt értelmes válaszokat adni? Miért kell játszani a nagyasszonyt?
A téma egyszerű.Éppen egy pénisz mérettl kapcsoltaos kérdésnél egy lány több válaszban is fikázta a normált és h neki mennyire csak a nagy a jó.Meg h csk a nayg a jó mert csak azzal tud elmenni.Írtam neki pivátot.Visszaírt.Pár levél után bejelöltük egymást iwiw-en.Megvolt a kölcsönös szimpátia.Sőt tudattuk mind2en tudattukk a másikkal h nagyon tetszik.Msn en ment tovább a dolog.Ami szintén szorosabbr fonta dolgot.Képeket cserélgettünk mezteleneket is.De persze én már előre tudattam a lánnyal h nekem mekkora van és ugye ez a fotóimon látszot.Tel szám csere randi csók.Irány haza.Kb.1 óra múlva csörgöt a lány h szeretne hozzám fekjönni és szeretné ha én őt jól......
De ugye én mondtam neki h miért szeretnéd hiszen it azt írtad h te egy normált meg se érzell ill. azzal nem lehet neked orgazmust okozni.Erre ő:Dehogyisnem lehet neki azzal is.
Szóval én az egészet csak kíváncsiságból csináltam.Bár tetszett a lány semmit nem akartam tőle és ezért le sem feküdtem vele.
Szóval csak annyit akartam megtudni h miért kell itt előadni h ekkora meg akkora pénisz jó nektek?????
Tessék itt az én példám a lány tudta h nekem mekkora is van és mégis le szeretett volna feküdni velem.És azt is elismert h annyira azért mégse csak a nagy a jó neki.
Szóval lánok legalább itt névtellenül legyetek már őszinték.És csóró kisfarkú yerekeket ne hozzátok már mégjobban kétségbe.
Köszi
27/F
XDXD...LOL! Végre egy ELME!!!
A női nem egyik képviselőjeként állítom, hogy tökéletesen egyetértek Veled!:)
17/L
Szerintem a probléma ott kezdődik, hogy sok mindenkit és nem csak lányokat, már dühít az, hogy napi szinten legalább 3x-4x fel van téve az a kérdés, hogy "jó-e a méretem" stb. Ilyenkor már kamuból beírják, hogy ilyennek a közelébe se megyek, meg ásd el magad semmire sem vagy jó stb.
Szerintem erről lehet szó és ez nem feltétlen azért van mert a lányok ilyen kétszínűek. Lehet, hogy azoknak a válaszoknak a 80%-t fiúk írják brahiból.
20/L
Igen, elolvastam, tudom mit írtál, arra válaszoltam.
Az a lány is unta már ezeket a kérdéseket. Ha komolyan és nem brahiból írta volna, akkor lehet veled sem találkozott volna, tudván a méreteidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!