Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most őszintén. Lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén. Lányok miért nem tudtok itt értelmes válaszokat adni? Miért kell játszani a nagyasszonyt?

Figyelt kérdés

A téma egyszerű.Éppen egy pénisz mérettl kapcsoltaos kérdésnél egy lány több válaszban is fikázta a normált és h neki mennyire csak a nagy a jó.Meg h csk a nayg a jó mert csak azzal tud elmenni.Írtam neki pivátot.Visszaírt.Pár levél után bejelöltük egymást iwiw-en.Megvolt a kölcsönös szimpátia.Sőt tudattuk mind2en tudattukk a másikkal h nagyon tetszik.Msn en ment tovább a dolog.Ami szintén szorosabbr fonta dolgot.Képeket cserélgettünk mezteleneket is.De persze én már előre tudattam a lánnyal h nekem mekkora van és ugye ez a fotóimon látszot.Tel szám csere randi csók.Irány haza.Kb.1 óra múlva csörgöt a lány h szeretne hozzám fekjönni és szeretné ha én őt jól......

De ugye én mondtam neki h miért szeretnéd hiszen it azt írtad h te egy normált meg se érzell ill. azzal nem lehet neked orgazmust okozni.Erre ő:Dehogyisnem lehet neki azzal is.

Szóval én az egészet csak kíváncsiságból csináltam.Bár tetszett a lány semmit nem akartam tőle és ezért le sem feküdtem vele.

Szóval csak annyit akartam megtudni h miért kell itt előadni h ekkora meg akkora pénisz jó nektek?????

Tessék itt az én példám a lány tudta h nekem mekkora is van és mégis le szeretett volna feküdni velem.És azt is elismert h annyira azért mégse csak a nagy a jó neki.

Szóval lánok legalább itt névtellenül legyetek már őszinték.És csóró kisfarkú yerekeket ne hozzátok már mégjobban kétségbe.

Köszi

27/F

2010. febr. 14. 17:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Úgyhogy szerintem ha egy nőnek nagyon tetszik egy férfi és rendben van emberileg is (tehát kűlső belső egyaránt bejön)akkor szerintem a legkevesebb az h mekkora van neki(na jó mondjuk 10 alatt lehet h tényleg gáz).Hihyjétek el hogy ha jól beindítjátok akkor teljesen mind1 hogy mekkoramert örömmal fogja rávetni magát.

És szerintem egy nőt először a fülén keresztül kell csúcsra juttatni.Utána véárni fogja a folytatást.Ahol már mind1 lesz neki h mekkora.

2010. febr. 14. 18:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Zseniális csajozós kérdés XD Oké, nem genyózok (tovább:). Feltűnt, hogy mellméretes kérdés jóval kevesebb van, azt is leginkább a MÉG nem pattanásos ifjú titánok hozzák össze teljes erőből? :)
2010. febr. 14. 18:23
 13/26 anonim ***** válasza:
Pff, szerintem meg minden nőnek más és más, és még korszakaik is vannak.
2010. febr. 14. 18:24
 14/26 A kérdező kommentje:

Mivel hó végén megyek vissza Kazakhsztánba(fúrásra)és még egy évem van az aláírt 3ból.....így nem áll szándékomban csajozni.Úgyhogy ez nem csajozós kérdés. :-((((((

Majd jövő ilyenkor. :-((((((

2010. febr. 14. 18:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt h korszakaik?Kifejtenéd?Lány vagy?
2010. febr. 14. 18:26
 16/26 anonim válasza:
egyet értek az első válaszolóval :P Neked pedig, kedves kérdező, kitartást kívánok a maradék egy évedhez! ***
2010. febr. 14. 18:43
 17/26 anonim ***** válasza:

ezt utálom énis.. :(

Mindig fikáznak, aztán utánna már egyből "dugniakarunk".

Így van-e Hölgyeim????

2010. febr. 14. 18:49
 18/26 anonim ***** válasza:
Казахстан????Ez most komoly?Milyen????:):):)
2010. febr. 14. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Korszakok és más és más: természetesen a fül ingerelhetőségére reagáltam. Gyakran, tényleg, de nem egyformán, és még élethosszon át is változgat, hogy mely tájak kényeztetése borzongatóbb. Rég monogám 29F, de szoktam beszélgetni is a lányokkal... Egyetértek veled teljesen, csak az "univerzális fülön ingerelhetőség" találmányát igyekeznék betiltani, mert rossz színben tűnteti fel a nőket és nem is igaz :)
2010. febr. 14. 19:21
 20/26 A kérdező kommentje:

Köszi meglesz.Fél lábon állva is kibírom. :-))))

Csak kajak ne oltogassátok már csóró gyerekeket.Egyébként öcsém által fedeztem fel azt az oldalt.És ő is éppen a f@rka mérete miatt aggódott. :-)))))

Most ott tart hogy nőgyűlölő.Meg hogy anyáméktól(na meg persze tőlem)akar kérni 3-400 ezret f@roknövelő műtétre. :-)))))))

2010. febr. 14. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!