Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén. Lányok miért nem tudtok itt értelmes válaszokat adni? Miért kell játszani a nagyasszonyt?
A téma egyszerű.Éppen egy pénisz mérettl kapcsoltaos kérdésnél egy lány több válaszban is fikázta a normált és h neki mennyire csak a nagy a jó.Meg h csk a nayg a jó mert csak azzal tud elmenni.Írtam neki pivátot.Visszaírt.Pár levél után bejelöltük egymást iwiw-en.Megvolt a kölcsönös szimpátia.Sőt tudattuk mind2en tudattukk a másikkal h nagyon tetszik.Msn en ment tovább a dolog.Ami szintén szorosabbr fonta dolgot.Képeket cserélgettünk mezteleneket is.De persze én már előre tudattam a lánnyal h nekem mekkora van és ugye ez a fotóimon látszot.Tel szám csere randi csók.Irány haza.Kb.1 óra múlva csörgöt a lány h szeretne hozzám fekjönni és szeretné ha én őt jól......
De ugye én mondtam neki h miért szeretnéd hiszen it azt írtad h te egy normált meg se érzell ill. azzal nem lehet neked orgazmust okozni.Erre ő:Dehogyisnem lehet neki azzal is.
Szóval én az egészet csak kíváncsiságból csináltam.Bár tetszett a lány semmit nem akartam tőle és ezért le sem feküdtem vele.
Szóval csak annyit akartam megtudni h miért kell itt előadni h ekkora meg akkora pénisz jó nektek?????
Tessék itt az én példám a lány tudta h nekem mekkora is van és mégis le szeretett volna feküdni velem.És azt is elismert h annyira azért mégse csak a nagy a jó neki.
Szóval lánok legalább itt névtellenül legyetek már őszinték.És csóró kisfarkú yerekeket ne hozzátok már mégjobban kétségbe.
Köszi
27/F
Nem úgy értettem a fület. :-)))))
Hanem a sok bókra dícséretre. :-)))))
Erre értettem h először a fülén keresztül kell eljuttatni a csúcsra.
Lehet félreérthető voltam.Bocs.
Milyen cégre gondolsz????
Ilyen megtanítjuk a balf@szoknak hogy elégítsenek ki egy nőt?????Akár kis farokkal is. :-)))))))
Tuti biznisz lenne.Csak úgy dőlne a lé. :-))))9
Hát, nem tudom,miért játszák a nagyasszonyt...Szerintem,akik ezt írják,hogy csak a "nagy" jó,lehet nekik addíg ahhoz volt szerencséjük. De amúgy meg azt elég szánalmasnak találom,aki valakit a mérete alapján ítél meg.Nekem eszembe nem jutott,mikor a párommal ismerkedtem,hogy úristen,mekkora lehet neki.És lásscsodát, láttam már az Övéné nagyobbat is,de nagyon boldog vagyok vele,és tökéletesen ki tud elégíteni, mert szeretem,és sosem rimánkodtam még azon,hogy bárcsak nagyobb lenne.
Hát ez csak egy vélemény,de amúgy engem is elszomorít, hogy a "mai világban" ez tényleg ennyire "téma", mikor ennél milliószor fontosabb dolgokon kéne hogy múljon egy kapcsolat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!