Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén, lányok, ez most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, lányok, ez most mégis mennyire fontos?

Figyelt kérdés

A lányok 80%-a úgy nyilatkozik - itt is - hogy ha neki van egy pasija, akkor "hát az minimum 180-190-nél kezdődik" mások meg 2m-eseket akarnak.

Ezt mennyire veszitek komolyan a való életben? Tényleg sokszor az dönt, hogy eleve nem hagytok kezdeni egy <180

-al, csak mert nem ment át a mércén?

Dominánsnak akarják érezni a párjukat, ez egy dolog, de ezek csak előítéletek, lehet az még tehetetlen, rossz tartású, és gyerekes is. Épp, hogy ez az amolyan "külső", amit sokan tagadnak, hogy az számít, és amiről nem lehet sokra következtetni. Az meg másik dolog, hogy az egész genetika, amiről egyik se "tehet".

2010. nov. 19. 23:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

23:29 19/L

Na ez jó, van pedig olyan példa, aki 164-el akar 190-eset, vagy többet :) De majd gondolom meggondolják magukat egy kis tapasztalat után :D

23:31

Na ez az, valahogy ez a része mindig kimarad a megfogalmazásnál, (rohadt nagy darab legyen) de az már mellékes, hogy most mit akar kezdeni vele.. lehet, hogy ezért találták fel a magassarkút, ki tudja. :)

2010. nov. 19. 23:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Hol éltek ti lányok? 194 cm vagyok, 20/F és sehol nem látok egy olyan lányt aki úgy nézne rám hogy "hoááá, ilyen kell nekem". Alapból több esélye van egy hasonló magasságú fiúnak egy lánynál. Az egy dolog hogy mindenki nagyot akar, így írja le az ideált, de a valóság az, hogy (ahogy az előttem valaki írta, hogy tört ki a nyaka) való életben nem azt fogják választani. Tapasztalatból mondom...
2010. nov. 20. 02:10
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

155 vagyok, a párom 168. Ahogy már írták előttem, én se szeretek egy szegycsonttal beszélgetni, kifejezetten a 170 cm körüli magasság jön be.

Persze a lány magasságától is függ, mert nem árt, ha van néhány centi a férfi javára.

2010. nov. 20. 08:16
 14/27 anonim ***** válasza:

én 175 cm-es lány vagyok, uh sztem érthető, h azért min. kb. velem egymagasságú legyen a srác, akivel vagyok... a magasabb jó, a sokkal alacsonyabb kicsit zavar.

én amúgy azzal magyaráznám ezt, h a nők mindig úgy vannak a dologgal, h a pasihoz jó odabújni, érezni, h megvéd, és sztem ezt a magasabb pasinál tudják ezt érezni, ha vki sokkal alacsonyabb náluk, akkor nem. lehet, h hülyeség, de én így érzem, de attól még az alacsonyabb pasikkal sincs bajom, csak mint pasival nem hiszem, h összejönnék.

mondjuk én 175 cm vagyok. azt, h a 160 cm-es nők miért akarnak 180 felett kezdeni, azt nem értem.

2010. nov. 20. 10:33
 15/27 anonim ***** válasza:

én 170 cm vagyok, az első pasim kb. 173 cm volt. nem tűnt magasabbnak nálam, ami meg a legeslegrosszabb volt, az az volt, hogy ha netalántán olyan helyen jelentünk meg, ahova magassarkút vettem fel, össze kellett húznom magam. nagyon utáltam. utána volt egy 183 centis, az elég jó volt, magassarkúban necces. a mostani 187 és ennél nem is lehetne jobb:) pont akkora, hogy picinek érezzem magam, de kényelmesen elérjem.

egyébként őszintén szólva nekem nagyon bejönnek a nagyon magas, 2 m körüli pasik is.

viszont te ne csüggedj, ahogy elnéztem itt a válaszokat, mi vagyunk kevesebben. egy 150-160 centis lánynak egy 160-170 centis srác is bőven elég, és gondolom te sem égimeszelő lánykát szeretnél magad mellé:)

2010. nov. 20. 11:12
 16/27 A kérdező kommentje:

10:33

Ez a vicces, hogy valóban ez az érzés a fontos nekik. Ezt valahogy én is megértem. Viszont a látszat csal ugyebár, nem egyszer láttam olyan példát, hogy egy "magaskának" jó dolga volt a lányoknál, a lány meg kiélvezhette a helyzetet, hogy magas pasija van. Viszont itt megáll a tudomány, mert elnézve azt a srácot, szerintem egy 170-es fickó simán elintézhetné bármikor (én sem nézek ki túl sokat belőle), és szerintem ő lenne az utolsó, aki egy bajnál meg tudná védeni őt :P

Szóval erről annyit, hogy a méret a lényeg, egy dolog, hogy a nagyobbat úgy is kezelik, ezért olyan a hozzáállása is, mint egy "májer", de ha tudnátok, hányszor eshetnétek így pofára...

Ez egy általános vélemény volt, ti ne vegyétek magatokra :)

2010. nov. 20. 16:06
 17/27 anonim ***** válasza:

én 162 vagyok. ha megtetszik nekem mindegy milyen magas.

max olyan 170-175 ig. 175 ön felül már furcsa. 2 méteres vagy 180-185ös nekem nem kellene, :S lehet, hogy egy idő után már kellemetlen lenne nekem. néha amúgy is gyereknek érzem magam , ha egy nagyon magas pasi mellett állok.

:/

2010. nov. 20. 18:54
 18/27 anonim ***** válasza:
Én nőként 180 cm vagyok, tehát evidens, hogy ennél magasabb pasit keresek... Volt már, hogy alacsonyabb srác tetszett, többször is, de egyikből se lett kapcsolat. Szerintem az szép, ha valaki magas, de a sárm sokkal többet számít. Nagyon tetszik pl. a tévéből Ceasar Millen, pedig látszik, hogy törpicur :-)
2010. nov. 20. 23:03
 19/27 anonim ***** válasza:

Én totál nem a magassága alapján választok egy fiút. Én 160 cm vagyok, viszont ha nálam alacsonyabb az már gáz:D

18/L

2010. nov. 21. 18:06
 20/27 A kérdező kommentje:

Na kiemeltem a kérdést. Sejthettem, hogy mindig a kérdéshez igazodó válaszok érkeznek, tehát itt is mindenki mondta, hogy neki pont nem számít.

Viszont amikor külön nem így kérdeznek rá, akkor mégis mindenki azzal jön hogy neki magas kell, hogy lehet ez?

tessék, itt a példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__22080..

2011. szept. 18. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!