Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hímsoviniszta férfiak mit várnak el a nőktől?
'Mind1-ik nő elvárja hogy tiszteljük őket,meg minden,miközben mind1-ik úgy viselkedik mint egy ku*va.'
---> Ez szerinted nem terjed ki elég egyértelműen mindenkire?
Főzz, moss, robotolj otthon helyettem egész nap és dugulj el ha azt mondom.
A én apám is ilyen (részegen megverte anyámat, engem -eltört a karom pedig csak majdnem 2 éves voltam - lek**vázta nagyanyámat és a kezért eltörte, mai napig nem tud rendes munkát végezni a bal kezével.) azóta gyűlölöm, gyerekkoromban féltem is tőle (akkor nem tudtam miért, 18 évesen mondta el anyám mit tett a családunkkal) akárhányszor elvitt a bátyám hozzá.
Még valami:
"A szülők valóban különbözőképpen jutalmazzák-büntetik a nemnek megfelelő ill. ellentétes viselkedéseket, ugyanakkor ők maguk az első minta a gyermekeik számára."
Ez így van.
Apád egy állat volt,nem volt normális,nyilván mi nem így értelmezem a hímsovonizmust.
"Legyetek melegek"
Pff.Mintha ez így működne.A melegek nem azért melegek,mert nem kellenek a nőknek,hanem mert nem vonzódnak hozzájuk.
A melegeknél nincs ilyen beteges sztereoptípia,mint a heteróknál.Ott mindenki azt végzi,ami neki testhezállóbb.Hogy a heterók ebből miért csinálnak problémát,kérdezd őket.
Azt varjak el, h mossanak, fozzenek, takaritsanak rajuk. Lehetoleg minden hazimunkat csinaljanak meg, h nekik csak dolgozni kelljen. Vannak ilyenek, pl unokatesom. Es a poen h meg is talaljak a nekik valo not, habar unokatesomnak csak 42 eves korara sikerult.
Ostobasag, hogy minden no rib.nc, ilyeneket csak frusztralt kisfiuk irogatnak be. Ha valaki felnott koraban is ezt latja akkor vagy nem jo helyen keresgel, vagy szimplan rossz lencsen keresztul szemleli a vilagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!